- Poruka
- 72.300
Znači da će biti na tenderu hiljadu puta više.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није аквамарин, него византијско плаво. То Шапић зове немањићко плаво.Pogledajte prilog 1623131
Evo akvamarin kristala, da znate zasto pominjem, lici na boju bazena, zar ne...
То је извукао из своје докторске дисертације.
Јавно нудистичко предузеће "Београд".Jedan premešta tramvajske šine, drugi se naseko drveća Bosanac da mu pozavisi, ovaj sad slučaj farba autobuse...
Daj i ja da budem gradonačelnik
Imam projekat: "kabine za presvlačenje nudista"
samo se ti zaebavajJedan premešta tramvajske šine, drugi se naseko drveća Bosanac da mu pozavisi, ovaj sad slučaj farba autobuse...
Daj i ja da budem gradonačelnik
Imam projekat: "kabine za presvlačenje nudista"
Taksisisti su imali rok do maja ove godine.Taksistima su isto dali rok do februara da oboje svoja kola u belo.
reče mi jedan taksista pre neki dan...
mislim da bi boja za prevoz trebalo da bude uniformna
a to što naši političari (dobri ljudi) vide priliku da se ugrade u javnu nabavku to je već neki drugi problem
Koga briga za boju,mogu da budu i ljubicasti.
I jesu li ispoštovali rok?Taksisisti su imali rok do maja ove godine.
Šapić: Vozila javnog prevoza neće više biti „soc-crvena“, kao štandovi za viršle
Pogledajte prilog 1622822
Gradska vlast je ponovo rešila da farba vozila gradskog prevoza. Prvo su autobuse iz žute boje farbali u crvenu, pa će sada iz crvene u plavu. Da li je ovo zaista potrebno? Koja je poenta ovakvog poteza? Ne verujem da Šapiću lično smeta crvena boja, jer ona i nema veze sa komunističkom prošlošću, jer su i u kraljevini Jugoslaviji vozila bila crvena. Da li je ovo samo još jedno pranje para?
A taman smo bili blizu da se vozila unificiraju i budu sva crvena, a sada ćemo imati sledeću situacjiu:
Tramvaji Španici i Česi - dve različite crvene
Tramvaj Švajcarac - zelena
Trole i stari busevi - crveni
Novi busevi - plavi
EKO busevi - plavo-zeleni
Dakle opet se pravi šarenilo, kao na vašaru.
Koje je vaše mišljenje na ovu temu?
Jesu jer je posle toga Grad krenuo sa kaznama. Naravno da nikog nisu kaznili jer su beše imali rok od 3 god. za farbanje.I jesu li ispoštovali rok?
rokovi se produžuju u beskonačno...Jesu jer je posle toga Grad krenuo sa kaznama. Naravno da nikog nisu kaznili jer su beše imali rok od 3 god. za farbanje.