ZaLjUBlJeNa90
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Sto se tice bazena mesec dana sam bila zelena i to je extraaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ManjaAtina:![]()
![]()
![]()
Jaaaaddnnaaaaa!! Bas me je razveselila! A i sad znam sta je to hipik
![]()
Ma danas se svi farbaju u takve boje... to vise i nije nesto sokantno. A problem je sto se te boje brzo isperu, izgubi se intenzitet i onda izgledas ofucano i jadno. Jedino ako zivis u nekom manjem mestu, pa je takav potez neka novina...ZaLjUBlJeNa90:Da li ste nekad pozeleli da se ofarbate u zeleno ili drecavo plavo.Danas sam izvukla drecave pink pramenove i pokazala decku koji mi se svidja i reakcija je bila ono''c c c'',zadivljeno.A to su samo nekoliko pramena pozadi mislim 6-7...Ne znam sta da radim...Sta bi vi uradili?
majcheki:A matori će ko iz topa - Vidiš, jesam! Jednom sam kao mlad hebo papagaja pa te sve vreme gledam i mislim se da mi nisi sin.
PuNkKiSs:Bila sam:ZELENA,PLAVA,TEGET,CRVENA...a sada sam CRNA....u jednom periodu sam gotovo nedeljno menjala frizuru,sada sam se malo smirila...
skoro godinu dana sam CRNA...
mada već počinje da me hvata kriza...nešto bih promenila...![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxa kakav kralj dekuta xaxaxaxaxaxaxaxaxa mrzim te tupadzije sto se ku*ce ko da je od njih svet poceo...majcheki:Sedi deda u troli a preko puta njega tip sa dugom kosom - pramenovi kose ofarbani u sve moguće boje, onako najdrečavije na svetu...
I blene deda, blene - ne mož da skine pogled s njega...
I lik ga u jednom trenutku pita - ša me gledaš matori? Ti kao nikada nisi bio mlad i uradio nešto loodo?
A matori će ko iz topa - Vidiš, jesam! Jednom sam kao mlad hebo papagaja pa te sve vreme gledam i mislim se da mi nisi sin.
PuNkKiSs:... Manny,bila sam BELA nedelju dana...pa odmah pRoMeNiLa......