farbanje u zeleno,roze,plavo....

ZaLjUBlJeNa90:
Da li ste nekad pozeleli da se ofarbate u zeleno ili drecavo plavo.Danas sam izvukla drecave pink pramenove i pokazala decku koji mi se svidja i reakcija je bila ono''c c c'',zadivljeno.A to su samo nekoliko pramena pozadi mislim 6-7...Ne znam sta da radim...Sta bi vi uradili?
Ma danas se svi farbaju u takve boje... to vise i nije nesto sokantno. A problem je sto se te boje brzo isperu, izgubi se intenzitet i onda izgledas ofucano i jadno. Jedino ako zivis u nekom manjem mestu, pa je takav potez neka novina...

Sedi deda u troli a preko puta njega tip sa dugom kosom - pramenovi kose ofarbani u sve moguće boje, onako najdrečavije na svetu...
I blene deda, blene - ne mož da skine pogled s njega...
I lik ga u jednom trenutku pita - ša me gledaš matori? Ti kao nikada nisi bio mlad i uradio nešto loodo?
A matori će ko iz topa - Vidiš, jesam! Jednom sam kao mlad hebo papagaja pa te sve vreme gledam i mislim se da mi nisi sin.

majcheki:
Sedi deda u troli a preko puta njega tip sa dugom kosom - pramenovi kose ofarbani u sve moguće boje, onako najdrečavije na svetu...
I blene deda, blene - ne mož da skine pogled s njega...
I lik ga u jednom trenutku pita - ša me gledaš matori? Ti kao nikada nisi bio mlad i uradio nešto loodo?
A matori će ko iz topa - Vidiš, jesam! Jednom sam kao mlad hebo papagaja pa te sve vreme gledam i mislim se da mi nisi sin.
xaxaxaxaxaxaxa kakav kralj dekuta xaxaxaxaxaxaxaxaxa mrzim te tupadzije sto se ku*ce ko da je od njih svet poceo...

btw ja se nikad ne bi ofarbala u te boje i skroz mi je bzvz kad vidim nekoga tako...prvo sto je uvek ruzno (jer kad pocne da se ispira,pa menja ceo spektar boja...) a drugo imam dovoljno licnosti i svog pecata da mogu da se oblacim normalno i imam normalnu kosu a da opet budem svoja,ako kapirate sta hocu da kazem...

ja sam htela letos da ofarbam donji sloj kose u pink....undercolor....
a poshto mi je kosa inache tamna,onda bi morali da mi je blajhuju, pa farbaju.......poshto bi mi to jako isushilo kosu, odustala sam od te ideje....
al ko zna, mozhda mi opet neshto slichno padne na pamet....

a inache, nisam ni punkerka ni fenserka.....mozhda neki cute-rock fazon....;)

Back