Fantazija silovanja i grub seks

Da li imate fantazije silovanja?

• M, nemam

• Z, nemam

• M, imam u aktivnoj ulozi

• M, imam u pasivnoj ulozi

• Z, imam u aktivnoj ulozi

• Z, imam u pasivnoj ulozi

• M, imam u aktivnoj i pasivnoj ulozi

• Z, imam u aktivnoj i pasivnoj ulozi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto se cuje da je fantazija silovanja cesta zenska fantazija, pa hajde da vidimo sta nasi forumasi i forumasice imaju da kazu na tu temu.
Kapiram ja, intimno je pitinje, tako da cu staviti anketu za one koje ne bi javno o tome.

Koliko ja shvatam, fantazija silovanja ne funkcionise da nekome voljena osoba stavi noz pod grlo dok ova zove upomoc, vec "Ne" donekle znaci "Da".
Tipa ona se sprema za posao, a njemu je do seksa, ona kaze "ne mogu, zurim", a on samo kaze "kakav bre posao, zelim te sad i odmah" i tu u hodniku na licu mesta uzme sta zeli na brzaka jer ne moze da ceka vise.

Naravno podrazumeva se da je to obostrana zelja i da obe strane pristaju na to.

E sad, dame i gospodo, imate li vi ovako malo "grublje" fantazije ili mozda praktikujete nesto slicno?
Da li je ta fantazija toliko popularna medju zenama i zasto ta fantazija toliko pali?

Da li muskarci imaju tu fantaziju, da zena bude malo grublja i uzme sta zeli od muskarca tu na licu mesta ili je muska fantazije da oni uzimaju sta zele i kada zele?
Da li zene fantaziraju da budu one koje uzimaju, sta zele i kada zele?

Poslednja izmena:
sve ti rece cherish, malo si pobrkao fantaziju silovanja brzim seksom dge ona ko nema vremena...

mislim ne bi ni bio realno sa zenom koja ne voli to ili ne mogu da je uzmem kad hocu, te koje treba moleti nisu uvek spremne nisu ni izazov za mene

e a fantazija o silovanju je drugo gde zena fantazira da je siluje nepoznata osoba koja je dosta zastupljena al se o tome ne prica

Isao sam na neku laksu verziju, "ne mogu, zurim" - "ma sta zuris, sta ne mogu, dolazi ovamo".
U prici ima "ne, necu sada" a ipak to "ne" ne znaci mnogo njemu.

Neka zacini kako ko voli sa opiranjem, cupanjem za kosu, stezanjem vrata, vezivanjem, cepanjem odece ili sta koga vec pali.

pa ako se poklopis i nadjes osobu koja isto to voli to je onda igra i neka vrsta predigre

sve ti rece cherish, malo si pobrkao fantaziju silovanja brzim seksom dge ona ko nema vremena...

mislim ne bi ni bio realno sa zenom koja ne voli to ili ne mogu da je uzmem kad hocu, te koje treba moleti nisu uvek spremne nisu ni izazov za mene

e a fantazija o silovanju je drugo gde zena fantazira da je siluje nepoznata osoba koja je dosta zastupljena al se o tome ne prica
al se razumemo:D

A kada je lepo silujes :per: ona ti ostavi vizit kartu na kojoj pise , siluj me opet bilo je bolje nego u zatvoru sa 10000 robijasa :heart: volim te :kiss:

Ili ti kaze: veceras ja silujem tebe :zper: kupila sam lisice i bic :rumenka: bices moj Rob za silovanje frrrrrrrrr! :flert:

u tom fazonu se muvaju :lol:

U medijima se pod nazivom "maštarije o silovanju" često podrazumijeva da muškarac partnericu uzme bez ikakva obzira, te da na glavno jelo pređu bez ikakve predigre, zaboravivši na romantiku. Da žena želi da je partner ne gleda kao ljubljenu osobu, nego kao seksualni objekt.

Ja sam se vodio ovom nekom logikom, znaci nista romantika, ljubljenje, vec "hebacu te sada i odmah".

Nije baš silovanje i naravno da pravo istinsko silovanje ni jedna ne bi voljela da preživi, ali jeste vrsta prisile u kojem ona nema izbora. Negdje sam čitala da ima veze sa evolucijom, jer su u primitivnim oblicma društva muškarci uzimali žene bez pitanja.

a da pitas svaku da opise taj cin uvek bi frajer bio lep sladak cakan eventualno loma sirov. a to ne bi bilo silovanje obzirom da ona rezira u glavi svoju zelju kao sam cin.

ni jedna nece reci ocu da me siluje zapekli matori smrdljivi pripadnik paravojne formacije...

- - - - - - - - - -

ili njih 10

Nije baš silovanje i naravno da pravo istinsko silovanje ni jedna ne bi voljela da preživi, ali jeste vrsta prisile u kojem ona nema izbora. Negdje sam čitala da ima veze sa evolucijom, jer su u primitivnim oblicma društva muškarci uzimali žene bez pitanja.

pa u tome je fazon
a treba samo i ona biti u tom fazonu inace nista od toga, em nece joj prija em nije vlazna, nekima je to bas muka, tako da ako pricamo na drugim temama da ima bar trecina koja ne uziva u seksu ili su frigidne ova vrsta igre im nece bas prijati

- - - - - - - - - -

a da pitas svaku da opise taj cin uvek bi frajer bio lep sladak cakan eventualno loma sirov. a to ne bi bilo silovanje obzirom da ona rezira u glavi svoju zelju kao sam cin.

ni jedna nece reci ocu da me siluje zapekli matori smrdljivi pripadnik paravojne formacije...

- - - - - - - - - -

ili njih 10

pa mozda nece al velika je verovatnoca da bas o tome mastaju

ne mastaju batice veruj mi. evo kad ti dodje i kaze da oce silovane namotaj kosu u saku i zavrti je preko cele sobe i tresni od zid. pa je pitaj opet jel oce silovanje ili grub seks. to su bolesni zenski tripovi i gubljenje u devijantnosti i negovanje te nakaradne prirode.

- - - - - - - - - -

a ako i dalje masta o takvim stvarima nek ide kod doce, il nek postane ratni reporter i nek ode u pakistan

- - - - - - - - - -

ili njih 10

Zato i jeste fantazija, a ne stvarnost i naravno fantaziraš o nekome ko ti se jako sviđa, a ne o bilo kome.

Back