Fantazija o silovanju

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1DaL

Iskusan
Poruka
5.531
Nasuprot temi o fantaziji rogonje, ova fantazija je zastupljenija kod žena i sastoji se u tome da se osoba koja fantazira pretvara da se opire, kao da je žrtva silovanja, dok partner požudno nasrće na nju. Razlika između pravog silovanja i ove fantazije je u tome što je ovo kontrolisana situacija, gde osoba koja fantazira određuje "kada je dosta" i predviđa sve "prljavštine" koje će se desiti, dakle nema neprijatnih iznenađenja(naravno, tobože se opirući svemu).

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_fantasy

Koji su uzroci ove fantazije? Kako generalno objašnjavate ovaj fenomen? Imate li sami ovu fantaziju ili ste nekada naišli na nekog ko je ima?

Procitao sam podatak da je veliki broj zena izjavio da ima fantaziju o "grubom" seksu, a kada su to nazvali "fantazija silovanja" broj se znatno smanjio.

Osoba koja ima takvu fantaziju mozda zeli sirov seks, bez ljubljenja, vec sirovo, zivotinjski, bez emocija, izivljavanje, kao kada bi je neko silovao.

Naravno to ne znaci da ta osoba stvarno zeli da je neko siluje, ili da joj stavi noz pod grlo tokom seksa, ali neka bezobrastina, da je baci na krevet, cak ako se malo opire, da je obuzda i nadvlada, dominira njome neke muskarce i zene pali.

Zaista sumnjam da neko u toj fantaziji zeli da place i zapomaze za pomoc i moli za milost dok je neko udara i steze usta da ne vristi.

Procitao sam podatak da je veliki broj zena izjavio da ima fantaziju o "grubom" seksu, a kada su to nazvali "fantazija silovanja" broj se znatno smanjio.

Osoba koja ima takvu fantaziju mozda zeli sirov seks, bez ljubljenja, vec sirovo, zivotinjski, bez emocija, izivljavanje, kao kada bi je neko silovao.

Naravno to ne znaci da ta osoba stvarno zeli da je neko siluje, ili da joj stavi noz pod grlo tokom seksa, ali neka bezobrastina, da je baci na krevet, cak ako se malo opire, da je obuzda i nadvlada, dominira njome neke muskarce i zene pali.

Zaista sumnjam da neko u toj fantaziji zeli da place i zapomaze za pomoc i moli za milost dok je neko udara i steze usta da ne vristi.

Vrlo verovatno se radi o tome. Slažem se sa Lollolom.

Iskreno, meni ova fantazija ima malo veze sa pravim silovanjem, baš zbog toga što je ispod površine to dobrovoljno, i jako željeno zapravo, dok to nije slučaj kod silovanja... Mada, u krivičnom pravu postoje određene neprihvaćene teorije koje ne prihvataju silovanje kao krivično delo, jer i silovana osoba uživa u tome. A silovanje je do skoro bilo definisano striktno kao akt muškarca nad ženom kao žrtvom :lol: No, to je neka druga tema, poenta je da ne ja lično ne mislim da je ova fantazija nešto strašno i nemoralno, i zapravo mi je dosta "normalnija" od cuckold fantazije, samo me zanima šta vi mislite da su njeni uzroci? :)

Verovatno ''žrtva'' voli da bude zlostavljana, a zašto? Ne zlostavljana bukvalno, da voli da je udaraju, ili se iživljavaju nad njom, tom osobom, u ovom slučaju ženom. Ne znam zbog čega ponižavanje seksualno uzbuđuje. Možda joj se sviđa da bude pod nečijom kontrolom. Zašto? Ne znam.
Za ovo da silovana osoba uživo u tome ne verujem, deluje mi kao čista glupost.
Cuckold i ova fantazija su vrlo slične i možda vuku iste korene, ali se ispoljavaju kod različitih polova.

Gubitak kontrole, nemoc, osecaj bespomocnosti, pa malo i potcinjavanje, onako sirovo, muski, bez suzdrzavanja sve to pali neke osobe a zasto, kompleksno je pitanje.

Procitao sam recimo da ljudi na visokim polozajima cesto imaju zelju da nad njima neko dominira, pa to moze biti slucaj recimo sa nekom zenom koja je na nekom visokom polozaju i koja dominira na taj nacin muskarcima, pa mozda kroz tu fantaziju zeli da muskarac njome tako dominira.

Nasuprot temi o fantaziji rogonje, ova fantazija je zastupljenija kod žena i sastoji se u tome da se osoba koja fantazira pretvara da se opire, kao da je žrtva silovanja, dok partner požudno nasrće na nju. Razlika između pravog silovanja i ove fantazije je u tome što je ovo kontrolisana situacija, gde osoba koja fantazira određuje "kada je dosta" i predviđa sve "prljavštine" koje će se desiti, dakle nema neprijatnih iznenađenja(naravno, tobože se opirući svemu).

Koji su uzroci ove fantazije? Kako generalno objašnjavate ovaj fenomen? Imate li sami ovu fantaziju ili ste nekada naišli na nekog ko je ima?

Uzrok ove fantazije ima veze sa ulogom OCA u vaspitanju devojcice.

Ne bih rekla da ova fantazija ima ikakve veze sa cuckold-om (veze bi imala cuckold u ženskoj varijanti), kao što ne mora nužno da ima veze ni sa mazohizmom, jer fantazija o silovanju ne mora da predstavlja ponižavanje - ono čak nije ni primarno, već je primaran osećaj nemoći pod tuđom kontrolom situacije.

Zašto bi neko želeo da bude potčinjen? x je razloga, pretpostavljam - od patoloških, pa do krajnje obično maštovitih, kada osobu intrigira da u kontrolisanoj igri proba nešto što u realnosti i pri čistoj svesti i zdravoj pameti ne bi uradila, niti pristala na to.

Ne bih rekla da ova fantazija ima ikakve veze sa cuckold-om (veze bi imala cuckold u ženskoj varijanti), kao što ne mora nužno da ima veze ni sa mazohizmom, jer fantazija o silovanju ne mora da predstavlja ponižavanje - ono čak nije ni primarno, već je primaran osećaj nemoći pod tuđom kontrolom situacije.

Zašto bi neko želeo da bude potčinjen? x je razloga, pretpostavljam - od patoloških, pa do krajnje obično maštovitih, kada osobu intrigira da u kontrolisanoj igri proba nešto što u realnosti i pri čistoj svesti i zdravoj pameti ne bi uradila, niti pristala na to.

Pa zar nije to mazohizam, kada tome težiš?

ma kakav partner,to tie fora razvedenih roditelja,bes na jednog od njih i sadomazohizam nemoci da neciju ljubav dobije,i mastanje se svodi na grube filmske mrstave sirovine tipa jason statham,benicio del toro,havier bardem a na kraju dobiju debelog pedofila psychopatu

Za ženske fantazije znam
da mogu da budu mnogo gore nego što je silovanje !

Gomila trudnica ima strah da će roditi neku životinju i slično !
Otkud takav strah ?
Pa otud što su za vreme "pravljenja" deteta imale takve neke fantazije !!

Iz ličnog iskustva :

Imao sam razne fantazije
( da spavam sa majkom partnerke i sl )
sve do trenutka dok nisam legao sa onom koju volim.

Više mi nije bila potrebna nikakva fantaziija,
jednostavno sam uživao u sexu !

Od tada znam vrednost sexa sa voljenom osobom
i bezvrednost sexa sa nekim sa kim mi treba fantazija !

Zato sto zene vole da budu necije, koliko god pricale da to nije tacno, glumile neko buntovnistvo ili tome slicno, zapravo vole da budu "posedovane" u tom seksualnom smislu, zato im je cesto ta igra draga jer tad imaju taj osecaj nemoci dok se potpuno prepustaju, zato dobar deo njih voli da je drzis za kosu, kukove, da je pritisnes telom, rukom.

Deluje mi kao parafilija.Uzrok, mozda ko mladja gledala silovanje ili grub keks uzivo, u filmovima, ovamo-onamo, tad je bila zatecena time, to joj ostalo u podsvesti i podsvesno,htela to ili ne svidelo joj se, i u prirodi lezi grub,ponizavajuci,sado-mazo odnos...

Kad sam bio mlađi ,fantazirao sam da me napale dve lepotice,plavuša i crnka i
ja se neuspešno kao branim i vičem "SILICIJA MILOVANJE! ! !"

U poslednje vreme fantaziram kako kad me zaskoči ona moja -uspevam da
zbritvim na pecanje...:mrgreen:

Uzrok te fantazije su vanzemaljaci.

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

---
Rockets on deck
Tell me what’s next
Alien sex!

I’mma disrobe you
Then I’mma probe you
See, I abducted you
So I tell you what to do

U genetskom kodu danasnje rase ljudi na zemlji utkano je istorijsko secanje na dolazak bogova, vanzemaljaca (anunakija, sivih), koji su nasilno plodili domorodacke homosapiense, hominide i reptile. Posle unistenja njihove planete i potom duge plovidbe vasionom sletivsi ocajnicki su zeleli opstanak i razvitak svoje vrste, te nisu birali sredstva, zatvarali su u zatvore, logore, sve vrste od zmija do majmuna, potcinili zenke, vezali ih lancima. ispitivali analizirali testirali i plodili odabrane dobivsi nove hibridne vrste medju kojima ljudska kao najrasnija. Tadasnje primitivne zenke su se posle utrkivale da budu u prvim redovima za snosaj sa bogovima svemiroplovcima, i tako postanu kraljice i carice buduceg plemstva vladajucih elita.

Istorija se cesto ponavlja kao sto je poznato, potrebno je ostati u formi pred sledecu invaziju.
Zato ja kao spiritualni psihoterapeut i savetnik uvek preporucujem zenama terapiju silovanjem u dozama od jednog do dvaput mesecno.

To su osobe koje su vec silovane i svidelo im se to ne odmah kasnije

Neko fantazira jer ne zna kako to izgleda uzivo

lol

Uzrok te fantazije su vanzemaljaci.

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

---
Rockets on deck
Tell me what’s next
Alien sex!

I’mma disrobe you
Then I’mma probe you
See, I abducted you
So I tell you what to do

U genetskom kodu danasnje rase ljudi na zemlji utkano je istorijsko secanje na dolazak bogova, vanzemaljaca (anunakija, sivih), koji su nasilno plodili domorodacke homosapiense, hominide i reptile. Posle unistenja njihove planete i potom duge plovidbe vasionom sletivsi ocajnicki su zeleli opstanak i razvitak svoje vrste, te nisu birali sredstva, zatvarali su u zatvore, logore, sve vrste od zmija do majmuna, potcinili zenke, vezali ih lancima. ispitivali analizirali testirali i plodili odabrane dobivsi nove hibridne vrste medju kojima ljudska kao najrasnija. Tadasnje primitivne zenke su se posle utrkivale da budu u prvim redovima za snosaj sa bogovima svemiroplovcima, i tako postanu kraljice i carice buduceg plemstva vladajucih elita.

Istorija se cesto ponavlja kao sto je poznato, potrebno je ostati u formi pred sledecu invaziju.
Zato ja kao spiritualni psihoterapeut i savetnik uvek preporucujem zenama terapiju silovanjem u dozama od jednog do dvaput mesecno.

a da li bi ti kao spiritualni psihoterapeut mogao da mi izdrkаs, spritualno naravno?

spiritualno savetujem samo zenski rod, tema je o zenskim fantazijama.
a tebi savetujem primis spiritualnu defekaciju...
i ne znam cemu provokacije... opet neki spin da bi mi se izbrisao post..., ljudima u crnom se ne dopada istina o vanzemaljcima,
ali ok ako ce ovo da ode u of topik.. i da se brisu postovi.. izbrisite onda taj drugi pasos u mom postu, a vanzemaljski uzrok ostavite.

A što najzad lepo ne otvorite temu o (BD)SM i konačno kažete šta želite. :mrgreen:

Back