peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.871
Au brate, baš loše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma ajde sve, nego što su ova dvojica mogla da mi barem zakrpe one dve rupetine u fg% što ih iskopaše covington i bertans... za poene, skokove, asiste itd. ima još da se bijemo, ali ti procenti se teško nadoknađuju.Au brate, baš loše.
zato ja kliknem dugme i ne zaboravimne mogu da verujem da sam juče zaboravio da namestim postavu i ostavio dva ključna igrača na klupi... plače mi se. i to baš sad, u playoffu, protiv bota. a još ja svako jutro kad ustanem kao revnosno proverim fantasy, ali jbg nešto sam premotao.
Namjerno to radis, samo da ne pobijedis, nama u inat.ne mogu da verujem da sam juče zaboravio da namestim postavu i ostavio dva ključna igrača na klupi... plače mi se. i to baš sad, u playoffu, protiv bota. a još ja svako jutro kad ustanem kao revnosno proverim fantasy, ali jbg nešto sam premotao.
Mislim da Ingls ne zna u cijem se krevetu budi. Cini mi se da je kod svakog igrao.A prolazi bota bez problema, ovaj bez tri igrača.
---
Stugac koliko je prekukao iznenađenje, al državnom opet uletala pauziranja više igrača u jednoj nedelji i par povreda, mlsm mož sve to da se preokrene za još četiri dana, ćutanjem cele sezone zaslužio je da ostane ovako xD
---
Gledam izmene igrača, ima li negde da se vidi koji je promenio najviše timova u toku sezone?

bio sam ubeđen da je bertans.Rojs ONil, državni, tužni, džru, akrobata, lebronski, pet timova, da li ima ko više
---
Bertans samo četiri tima, ali zato: draftovan u lujvil, zatim hardon tri puta, nazad u lujvil dva puta, blekend, akrobata
---
Riki Rubio, Leri Nenss Džunior, Lu Dort takođe pet timova
---
Bojan Bogdanović šest timova (lebronski, džru, hardon, lujvil, akrobata, blekend)
KPJ!Sere me, i dalje sam ubeđen da ću da izgubim.

u prilog tome, vidi kako baš kod njega procveta ova luda glava. dobro radi s mladima, šta li...Ne bih se ja sa tobom kačio, nisu to čista posla![]()

A i ne treba ti, TGtBJ svi bolji povređeni/pauziraju, akrobata ima prolaz protiv bota, državni ponovo na stugija koga je odrao ove nedelje, loopi na strki očekujem bez problema... boring :/
Ko bi očekivao da državni ostane bez toliko bitnih igrača kad je najvažnije