Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A prolazi bota bez problema, ovaj bez tri igrača.

---

Stugac koliko je prekukao iznenađenje, al državnom opet uletala pauziranja više igrača u jednoj nedelji i par povreda, mlsm mož sve to da se preokrene za još četiri dana, ćutanjem cele sezone zaslužio je da ostane ovako xD

---

Gledam izmene igrača, ima li negde da se vidi koji je promenio najviše timova u toku sezone?

Poslednja izmena:
A prolazi bota bez problema, ovaj bez tri igrača.

---

Stugac koliko je prekukao iznenađenje, al državnom opet uletala pauziranja više igrača u jednoj nedelji i par povreda, mlsm mož sve to da se preokrene za još četiri dana, ćutanjem cele sezone zaslužio je da ostane ovako xD

---

Gledam izmene igrača, ima li negde da se vidi koji je promenio najviše timova u toku sezone?
Mislim da Ingls ne zna u cijem se krevetu budi. Cini mi se da je kod svakog igrao.

? Dva 'ugovora' kod tebe i od tada je Šalabajzerov.

---

Brandon Klark me naveo da se upitam, ja ga draftovao, pa je bio malo kod tebe, zatim državni posao, opet kod mene, pa kod tebe i sad kod strki. Mslm, kako su nekim timovima tj njihovim trenerima čudne rotacije a mi samo pratimo da bi sa najviše prelaza trebao biti neko Memfis/Detroit, eventualno Niksi, sad da proverim bar ta tri.

---

Narlins Noel draftovan akrobata, zatim kod mene, dva puta kod državnog, sada Jrue. Isto četiri tima, manje promena doduše.

Rojs ONil, državni, tužni, džru, akrobata, lebronski, pet timova, da li ima ko više

---

Bertans samo četiri tima, ali zato: draftovan u lujvil, zatim hardon tri puta, nazad u lujvil dva puta, blekend, akrobata

---

Riki Rubio, Leri Nenss Džunior, Lu Dort takođe pet timova

---

Bojan Bogdanović šest timova (lebronski, džru, hardon, lujvil, akrobata, blekend)

Poslednja izmena:
Rojs ONil, državni, tužni, džru, akrobata, lebronski, pet timova, da li ima ko više

---

Bertans samo četiri tima, ali zato: draftovan u lujvil, zatim hardon tri puta, nazad u lujvil dva puta, blekend, akrobata

---

Riki Rubio, Leri Nenss Džunior, Lu Dort takođe pet timova

---

Bojan Bogdanović šest timova (lebronski, džru, hardon, lujvil, akrobata, blekend)
bio sam ubeđen da je bertans.

Ne bih se ja sa tobom kačio, nisu to čista posla :think:
u prilog tome, vidi kako baš kod njega procveta ova luda glava. dobro radi s mladima, šta li...

Prilozi

• kevin.jpg
    kevin.jpg
    163,3 KB · Pregleda: 8
U principu, to mi je ko da opet imam Edvardsa. Njega sam najurio jer iako natrpa malo statistike, šutira 39% ili tako nešto.

Al dobro, pošto sam jako otanjio sa poenterima sad zbog povreda, onda dobro dođe i on i Bogdanović. I nadam se da će Zion da šutira 80% i ispegla njihovih 40 lol.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back