Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Не можете ви да украдете лопти колико ја могу да бацим", Zach LaVine, лета господњег 2021.
Moji jednom nedeljno polude u svakoj kategoriji. Kad dodju TO, Rendl 9, Lavin 7, Vol 6, Bizli 6, Beret 7.. drzavni posao prejak, procenti odlicni, igraci nenormalni.. bio je i ove nedjelje iskasapljen tako da je vrlo tesko za neku ocjenu. Imao sam vise igraca i bilo je otvoreno od 3:7 do 7:3.

Moji jednom nedeljno polude u svakoj kategoriji. Kad dodju TO, Rendl 9, Lavin 7, Vol 6, Bizli 6, Beret 7.. drzavni posao prejak, procenti odlicni, igraci nenormalni.. bio je i ove nedjelje iskasapljen tako da je vrlo tesko za neku ocjenu. Imao sam vise igraca i bilo je otvoreno od 3:7 do 7:3.
Много речи за "брт, како сам га одвалио, хехе".

Што би рекао Лиги "у победи се не узхаххахахахаха"
Valjda znaš da ovo kolo traje do 14. marta?

Ko zna, možda je to sasvim dovoljno vremena da te upoznam sa sweet smell of success.

MeatyPortlyJay-max-1mb.gif

Recept za pobjedu je lagan, nadaš se da će Državni imati 10 igrača manje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back