akrobata
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
informacije cure na sve strane, deep state job, khm, khm.Kazu da je neko iz ove grupe zvao Silvera da mu to odma aktiviraju. Imas li pojma ko bi to mogao da bude???![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
informacije cure na sve strane, deep state job, khm, khm.Kazu da je neko iz ove grupe zvao Silvera da mu to odma aktiviraju. Imas li pojma ko bi to mogao da bude???![]()
Da, da...Meni ne treba trener, nego neki prekaljeni budista sa ovakvom ekipom.
Prije prve. Preventiva je majka zdravlja.posle prve utakmice bi radila lopata
kk black river globetrotters
nemoj da si malodušan... pa ima još sedam kola do kraja, svašta može da se desi do tad. plus, što reče stugots, ko zna koliko će zdravih da pretekne nakon all-stara, a to svakome može da pomrsi račune.Čestitke sebi na osvojenom devetom mestu. Mož sad da preskočimo do plejofa, da se ne mučim?

Ovi moji niti su orni, ni odmorni a bogami ni normalni i prije all stara. Posle all stara ocekujem da Rendl odigra utakmicu 20/20/20 i sjutradan se povuce iz kosarke.nemoj da si malodušan... pa ima još sedam kola do kraja, svašta može da se desi do tad. plus, što reče stugots, ko zna koliko će zdravih da pretekne nakon all-stara, a to svakome može da pomrsi račune.
evo npr. @loopi šalje tamo čak četvoricu igrača, pa neće valjda svi da se vrate orni i odmorni?!![]()
Oces da ti dam Bizlija, vrhunski tip. Al si kao zena pomorca, moras da ga cekas.Nah, sve gledam gde mogu da se provučem, ali imam nešto teži raspored od ekipa TBL i BFT, baš ne vidim akko mogu da namaknem 4-5 poena više od njih. Pogotovu što oboje imaju po meč sa BuĐavim timom, ima da ih nosa najmanje
---
Mslm ja učestvujem u fantaziju samo da bih imao još jedan povod da na nešto kukam, slobodno ignorišite xD
mada, nije izneverio pre dve ili tri nedelje, kad ono beše, padale su neke značajne trojke.Razmišljao sam da bacim Badija na klupu, da mi ne kvari FG%, ali ipak nema veze, ko će da vjeruje u njega ako neću ja.
7
1 
Буквално је једино Државни могао, и ни њему ниси дао. Респект.TO su moj trademark. To tesko ko moze da mi uzme. : )