peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.316
Lillard bez trojki.
Tenzija.
Tenzija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да, како ли се то десило, шокирана сам.ovaj me stize![]()
Arobata sa familijom u bunkeru, vidi da ga je krenulo.
posebno raduju rezultati prvo- i drugoplasiranogInače, jedna od boljih sedmica, krpljenje na sve strane, a ne jedan protivnik oduva drugog do četvrtka, nigdje neizvjesnosti.
), ali naredni put jesam (devonte).Po rasporedu ti imaš još 13, a ja 14 utakmica, a vidjećemo kako će to biti na kraju zbog povreda i sl. (Meni su dvojica GTD).posebno raduju rezultati prvo- i drugoplasiranog
bot će, sva je prilika, državnom da oduzme pokoji očekivani bod (ovo već zvuči kao okršaj anarhističkog drona i db-a), a stugots je dobrano pečen... sve ok, ako ikada budem na vrhu, mrzite me slobodno
nego, ligi, kad god uđem u našu matchup sekciju, onaj broj za remaining players je uvek drugačiji, i to baš variraprvo sam mislio da aplikacija zajebava, ali sad pretpostavljam da je do promena statusa igrača (gtd/o/inj su se ponekad smenjavali po 5 puta na dan). inače, i sam sam dosta tu improvizovao jer je bilo najava da će mi inj-igrači zaigrati a da im nije maknuta inj-etiketa, pa sam ih, kad sam mogao, ubacivao u sastav – i, eto, jednom nisam stigao (crowder, početkom sedmice, rekordnih 14 skokova
), ali naredni put jesam (devonte).
već sad ih i ja imam 14, wtfPo rasporedu ti imaš još 13, a ja 14 utakmica, a vidjećemo kako će to biti na kraju zbog povreda i sl. (Meni su dvojica GTD).

eeej, a da nije do toga što ja ne podesim odmah u ponedeljak start active players za celu nedelju, nego ulazim svaki dan i nameštam? jer evo sad sam tek namestio za sutra i automatski mi je prebacio sa 13 na 14 remaining players. mada ne znam zašto bi bilo tako...već sad ih i ja imam 14, wtf![]()
Da da, Krauder umjesto Princa, pa su to sad dvije utakmice Finiksa, kao kod mene Mikalveć sad ih i ja imam 14, wtf![]()
Pa jeste tako, on ti samo računa šta ti je trenutno aktivno, ništa BN, ništa O itd.eeej, a da nije do toga što ja ne podesim odmah u ponedeljak start active players za celu nedelju, nego ulazim svaki dan i nameštam? jer evo sad sam tek namestio za sutra i automatski mi je prebacio sa 13 na 14 remaining players. mada ne znam zašto bi bilo tako...
ko umije, sunsi dvijeDa da, Krauder umjesto Princa, pa su to sad dvije utakmice Finiksa, kao kod mene Mikal
Svi po jednu i Sansi dvije![]()

Pa jeste tako, on ti samo računa šta ti je trenutno aktivno, ništa BN, ništa O itd.
Ako ti igraču u ponedjeljak stoji O, on ti automatski briše njegove 3-4 utakmice, bez obzira što će se on možda vratiti i te sedmice i odigrati npr. 2 utakmice.
stugosaurusDa, mislim da samo za GTD računa i dalje.
Eeee, lako je vama kad sad ima sve izračunato unapred, znate kako je nekad nama dinosaurusima u kamenom dobu bilo kad smo igrali fantazi, morali smo da računamo ručno, dan po dan, ko koliko ima utakmica u nedelji, tj. koliko više ili manje od protivnika.
Ja jadan idem redom, klikćem ponedeljak - 6 igrača, utorak - 3, sreda - 10... i na kraju sabiraj. Pa onda računaj protivniku.
Ili otvorim ovu tabelu sa brojem utakmica u nedelji po timovima
https://basketballmonster.com/ScheduleGrid.aspx
I onda redom "ok, iz Bruklina imam jednog - znači 4, iz Šarlota jednog - 3, iz Indijane dvojicu - 6..."
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio.

što i dalje čuvaš j. j. jr? da li će lik uopšte da istrči na parket ove sezone, makar na zagrevanje?Bogami, oće Strle da me dobije. Kao kuka nešto da je invalid, na kraju ja ispade invalid, cele nedelje igram bez trojice aloe
Ne vuci me za jezikDa, mislim da samo za GTD računa i dalje.
Eeee, lako je vama kad sad ima sve izračunato unapred, znate kako je nekad nama dinosaurusima u kamenom dobu bilo kad smo igrali fantazi, morali smo da računamo ručno, dan po dan, ko koliko ima utakmica u nedelji, tj. koliko više ili manje od protivnika.
Ja jadan idem redom, klikćem ponedeljak - 6 igrača, utorak - 3, sreda - 10... i na kraju sabiraj. Pa onda računaj protivniku.
Ili otvorim ovu tabelu sa brojem utakmica u nedelji po timovima
https://basketballmonster.com/ScheduleGrid.aspx
I onda redom "ok, iz Bruklina imam jednog - znači 4, iz Šarlota jednog - 3, iz Indijane dvojicu - 6..."
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio.

Полако, ја се надам 5:5, уопште не очекујем победу.Bogami, oće Strle da me dobije. Kao kuka nešto da je invalid, na kraju ja ispade invalid, cele nedelje igram bez trojice aloe
Полако, ја се надам 5:5, уопште не очекујем победу.
Била добра ноћ. Монтенегро Монстер.Biće gusto do kraja, al u solidnoj si poziciji.
što i dalje čuvaš j. j. jr? da li će lik uopšte da istrči na parket ove sezone, makar na zagrevanje?
igra lik sezonu svog života, jbg. a završio kod bota u ekipi, ccc.Pojeo ga Embid.
naša sunca i ne zasijaše baš u današnjem programu.Da da, Krauder umjesto Princa, pa su to sad dvije utakmice Finiksa, kao kod mene Mikal
Svi po jednu i Sansi dvije![]()