Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro...Gober i Mičel lupili 5 blokada, fina zaliha, ali stugotsova 3 blokera tek dolaze na red.
Isto tako, Gober 20 skokova i 1/6 iz igre i 2/6 FT, što me udaljava i od FG i od FT (naročito ovo drugo).
Naravno, možda Rasel opet bude pokopao stugotsa, to bi bilo lijepo, ali šteta što izgubih igrača više zbog Bostona, tj. Theis bi mi možda donio neku blokadu.

Ovako, 3:7, a i to će mi čupavo biti.

Blokade
W1​
W2​
W3​
Peti​
23​
36​
34​
Edmond
14​
37
18​
Stugots
18​
23​
37

I dalje suvereno vladam na polju ukupnog broja blokada :super:

Što se tiče broja blokada u jednoj sedmici, našeg dosadašnjeg rekordera @Edmond_Dantès (W2) je sustigao (ne i prestigao!) @stugots (W3).

@XIII+1 ne znam da li voliš da se baviš mozgalicama, ali evo jedne.

Nastavi niz brojeva:
12, 24, 23, ?
37

Blokade
W1​
W2​
W3​
Peti​
23​
36​
34​
Edmond
14​
37
18​
Stugots
18​
23​
37

I dalje suvereno vladam na polju ukupnog broja blokada :super:

Što se tiče broja blokada u jednoj sedmici, našeg dosadašnjeg rekordera @Edmond_Dantès (W2) je sustigao (ne i prestigao!) @stugots (W3).

@XIII+1 ne znam da li voliš da se baviš mozgalicama, ali evo jedne.

Nastavi niz brojeva:
12, 24, 23, ?
37
Јој муко моја драга. ♥️

Јој муко моја драга. ♥
4tczgi.jpg

oook, here we go :D

iako su se serbian cafe i burek takoreći otimali o mene, nudili mi neću ni da pričam šta, a onda i pretili majci i sestri, ovaj free agent je rekao: KRSTARICA.

elem, ispostavilo se da ja već IMAM nalog ovde, zahvaljujući optimističnim godinama prve srednje, kad se još verovalo da će naše male virtuelne omladinske radne akcije uroditi nekim realnim plodovima. vidim da sam se tad uspešno držao principa „manje je više“ (0 poruka i 0 reakcija, tj. klasičan voajer), ali to će se ovde promeniti: dosađivaću vam.

neka se igre nastave...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back