peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bas si razmisljao![]()
Siakama sam i ja, mada sam znao da su male sanse. Ali si mi drpio Kolinsa kad sam ga vec video kod sebe lolPa ono, dosta sam njih i odabrao brzo. Još me niko nije kritikovao zbog toga što previše razmišljam lol
Par puta sam morao da se prilagođavam, Tu gud tu bi Džru je bio pik ispred mene i dvaput me je zeznuo kad je draftovao Siakama i Oldridža, njih sam bio nišanio. I onda sam morao da stanem i vidim šta ću...
Hoces i Kolinsa i Vuda, pa brate, mnogo ce ti budeTi si mi ćapio Vuda![]()
Jbg, Bojan i Bogdan, kako čovjek da zna koji je Srbin
Не разумем, шта си мислио, да сам случајно погрешила? Нисам.Jbg, Bojan i Bogdan, kako čovjek da zna koji je Srbin
Hint: Obojica.
Siakama sam i ja, mada sam znao da su male sanse. Ali si mi drpio Kolinsa kad sam ga vec video kod sebe lol
Oldridz mislim da je ispusena mustikla, ne bih se cimao za njega.

Живи били : ))Strki ima pola ekipe vec na stakama![]()
Kad krenu povrede, bice zlo i komedija![]()
Ne znam, imam osecaj neki da ce mu ovo biti cabar sezona, i kolektivno i individualno. Bumo videliPa ono, bila je 5. runda, tu mu je i neko mesto. Doprinosi i dalje, sad šutira i trojke.
Ma šalim se, vidio sam kad je otišao Bogdan, bio mi je na listiНе разумем, шта си мислио, да сам случајно погрешила? Нисам.
У другој рунди је отишао Богдан.
Uzimam Kazinsa osmim pikom, i samo o tome razmišljamUf da, samo to da me zaobiđe u nekoj većoj meri, prošle godine su me uništile totalno.

Добродошао.Ja prvu igram protiv repstacije Jugoslavije

Brale, gledam sta radis. Mada, ko zna, mozda se povampiri. Ne znam ko je covek koji je pokupio Karmela u 8. ili 9. piku, ja bih mu platio piceUzimam Kazinsa osmim pikom, i samo o tome razmišljam![]()
КумараBrale, gledam sta radis. Mada, ko zna, mozda se povampiri. Ne znam ko je covek koji je pokupio Karmela u 8. ili 9. piku, ja bih mu platio pice
Добре сам воље, имаш среће : ))"Realno, ja sam to i ocekivao..." hvala (jos mi trebas ya ova odobrenja)