Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima, možeš da ponudiš trejd ostalim igračima, ali i da uzmeš nekog igrača koji nije draftovan.
Doduše, npr. 12 ekipa x 13 igrača, jasno je da ti ne ostaju neka top imena da su slobodni.
a sta se desava ako se igraci razbole od korone?
u NFL-u koji redovno pratim je bilo slucajeva da su trazili posebne dozvole da u roster ubace i igrace koji nisu na listi jer nisu imali dovoljno igraca na raspolaganju (znaci ne pricam o fantaziju nego realnim utakmicama)

a sta se desava ako se igraci razbole od korone?
u NFL-u koji redovno pratim je bilo slucajeva da su trazili posebne dozvole da u roster ubace i igrace koji nisu na listi jer nisu imali dovoljno igraca na raspolaganju (znaci ne pricam o fantaziju nego realnim utakmicama)
E tu samo znam da je @stugots predložio umjesto jednog INJ mjesta, da postoje dva.
Dakle ako mi se povrijedi Jokić, imam pravo da ga stavim na tu listu i umjesto njega draftujem novog igrača, a pošto je na INJ listi, vi ne možete da ga pokupite.
A ako mi npr. Bjelica zakači koronu, onda imam mjesto i za njega ne INJ listi.
E sad ako mi se isto desi i sa Dončićem, Dragićem, Bogdanovićem, Vučevićem, onda je u pitanju vatikanska zavjera, and that I do not forgive.

E tu samo znam da je @stugots predložio umjesto jednog INJ mjesta, da postoje dva.
Dakle ako mi se povrijedi Jokić, imam pravo da ga stavim na tu listu i umjesto njega draftujem novog igrača, a pošto je na INJ listi, vi ne možete da ga pokupite.
E sad ako mi se isto desi i sa Dončićem, Dragićem, Bogdanovićem, Vučevićem, onda je u pitanju vatikanska zavjera, and that I do not forgive.

Ajoj, pa ti si puk`o u najavi.

I sta fali Marjanovicu, a? A Guduru ti oterali, jadnog.

ili ako mu puknu prednji ukrsteni ligamenti :mrgreen:

Ako vam znaci, mogu da dodjem na draft, skockam ekipicu, a posle kad stignem :D

Premier sam igrao ima 6-7 godina i posle 3 kola zaboravio da azuriram, a krenuo vrh :lol: Nemam mnogo vremena, al` mogu da vam pravim guzvu, ako vam to okej

Icokej, al kao što sam već pričao negde na prvoj-drugoj strani temilice, ne treba ti uopšte nekog vremena. Bukvalno je dovoljno da uđeš jednom nedeljno, tipa npr. vikend, namestiš ekipu za sledeću nedelju i to je to. Možeš i da namestiš ekipu za narednih mesec dana, dva, do kraja sezone čak i da ne ulaziš uopšte... ali naravno, poželjno je da uletiš par puta u toku nedelje, vidiš kako ide, ako ti je neko povređen da ga zameniš, ako neki slobodan agent igra ekstra da ga pokupiš sa liste slobodnih u ekipu, da napraviš neke strategijske izmene tipa da ostaviš na klupi nekog igrača koji ti gubi puno lopti jer pokušavaš da dobiješ tu kategoriju i slično.

Samo za draft treba malo vremena, sat i po-dva. Za ovo ostalo laganica... skineš aplikaciju na telefon i u trenucima kad se smaraš kući, na poslu, u prevozu, gde god... otvoriš je na par minuta i vidiš šta se radi.

Ne, ne možeš da draftuješ nekog na IL poziciju. Draftuješ ovih 13 i to je to, bilo da su povređeni ili ne. E onda ako imaš jednog povređenog možeš da ga staviš na IL i oslobodiš jedno mesto u rosteru, da pokupiš slobodnog igrača kao zamenu, dok ti ovaj povređeni ostaje u ekipi. Kad se oporavi i hoćeš da ga vratiš u tim, moraš opet nekog da pustiš, tog kojeg si uzeo kao zamenu ili nekog drugog, nebitno.

Ne, ne možeš da draftuješ nekog na IL poziciju. Draftuješ ovih 13 i to je to, bilo da su povređeni ili ne. E onda ako imaš jednog povređenog možeš da ga staviš na IL i oslobodiš jedno mesto u rosteru, da pokupiš slobodnog igrača kao zamenu, dok ti ovaj povređeni ostaje u ekipi. Kad se oporavi i hoćeš da ga vratiš u tim, moraš opet nekog da pustiš, tog kojeg si uzeo kao zamenu ili nekog drugog, nebitno.
Pa dobro, mislim da sam to i rekao :D
Samo što sam to kupljenje slobodnog igrača nazvao draftovanje :mrgreen:

ali naravno, poželjno je da uletiš par puta u toku nedelje, vidiš kako ide, ako ti je neko povređen da ga zameniš, ako neki slobodan agent igra ekstra da ga pokupiš sa liste slobodnih u ekipu
E ovo me zanima... Kako misliš u toku nedjelje? Zar ne biram 11 igrača za to i to kolo, pa tek za sledeće mogu da radim izmjene?
Ili si na to i mislio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back