stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Jesi ti @Василиј Зајцев ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, методом елиминације, рекло би се да је Зајцев, не?Ko je Aleksandar aloe?
Па, методом елиминације, рекло би се да је Зајцев, не?
Мени најдраже кад одиграм поене играча и гледам целу ноћ баскет до 5 ујутру, све дође, чекам овер Јокића, граница 21,5 он има 17 на полувремену и онда напуши судију и буде исључен.Sure sex is great, but have you ever pratio bokskor Sakramenta uživo gledajući dal će Rišan Holms da udari dve banane?

Ja ne znam ni ko je forke ni na forumu, još manje na fantazijuХеро - стуготс, Шарлота - Лиги, Баја је претпостављам Таб, Јован и Јован знамо, себе знам, овог другог знам, Лигијевог друга знамо, Форкета знамо, остаје Васа.

Већ видим Таба који ни не конта да је почело фазон пре 22 минутаBiće napušavanja već na draftu kad neko nekome ćapi igrača ispred nosa.
@XIII+1Ja ne znam ni ko je forke ni na forumu, još manje na fantaziju![]()
Stavio Kleja na automatski izbor.Већ видим Таба који ни не конта да је почело фазон пре 22 минута
"Шта, Новицки не игра?"Stavio Kleja na automatski izbor.
Kaže treba mi poena bajo
Тужни БанатA u ligi?
Je li ženjen kum?Хоће и кум. Другари, то је 11, ај нађите још једног, јбм му миша је л све морам ја
Паметан човек.Je li ženjen kum?
Ево, питала ја још двојицу. Надам се да ће само један пристати. Јер ако хоће обојица то је 13. А знаш ти мене...Igra premijer ligu par njih, al nba jok