Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem, odradio sam jedan mock draft za 12 igrača i žešće sam se zagrijao.
To me i dovelo do nedoumice, a tiče se ovog posta:
Što se tiče broja transakcija, to je isto stvar dogovora. Mislim da je moguće podesiti da ih bude i neograničeno, al standardno je da se ograniče na određeni broj tokom sezone, npr. 50. Znači možeš da uzimaš slobodne igrače i menjaš ih za nekog iz svoje ekipe 50 puta.

Razlog što se ograničava je zbog zloupotreba i da bi takmičenje bilo više fer i zanimljivo, da moraš malo i da pripaziš koliko puta menjaš igrače, da ne potrošiš sve. Te zamene su važan deo i strategije igre, naročito u plej ofu, videćete. 50 zamena je veliki broj, sasvim dovoljan za celu sezonu, al i to možemo da se dogovorimo da smanjimo ili povećamo.

Broj trejdova isto može da se podesi na određen broj, mada iz iskustva znam da se ljudi retko odlučuju na trejdove. Plaše se, misle da imaju bolje igrače, ne žele da se odreknu svojih dobrih, a i oni koji se usude da ti pošalju trejd ponudu, ponude ti kikiriki za nekog dobrog, ko da misle da igraju protiv kompjutera na NBA live 2003.

Isto postoji i trejd dedlajn, on se podešava takođe posebno.
Dakle, hipotetički, ja i ti smo ušli u plej-of, ali sada u rosteru imamo po 4 igrača čije ekipe nisu ušle u plej-of.
Kako tu teku izmjene? Da li se oslobađaju igrači iz ekipa koje nisu ušle u plej-of, npr. neko je imao Janisa, ali u našoj ligi završio 9.
Kako ja sada mogu da uzmem Janisa?
Npr. ja sam se u ponedjeljak veče sjetio da odradim trejd, i zamijenim ta 4 igrača što su u RL završili sezonu, i samim tim sam u startu mnogo bolji od tebe koji si se toga sjetio u utorak?

Nema glupih pitanja, tako da...:mrgreen:

Elem, odradio sam jedan mock draft za 12 igrača i žešće sam se zagrijao.
To me i dovelo do nedoumice, a tiče se ovog posta:

Dakle, hipotetički, ja i ti smo ušli u plej-of, ali sada u rosteru imamo po 4 igrača čije ekipe nisu ušle u plej-of.
Kako tu teku izmjene? Da li se oslobađaju igrači iz ekipa koje nisu ušle u plej-of, npr. neko je imao Janisa, ali u našoj ligi završio 9.
Kako ja sada mogu da uzmem Janisa?
Npr. ja sam se u ponedjeljak veče sjetio da odradim trejd, i zamijenim ta 4 igrača što su u RL završili sezonu, i samim tim sam u startu mnogo bolji od tebe koji si se toga sjetio u utorak?

Nema glupih pitanja, tako da...:mrgreen:

Ma fantazi se završava kad se završi regularni deo sezone, ne igra se za vreme pravog plejofa.

Ekipe koje ne uđu u fantazi plejof su završile, al igrači im ostaju u ekipi, nisu automatski slobodni.

Tehnički, ti bi mogao da ne uđeš u plejof i sam pustiš Janisa ako ga imaš, da ga onda neko ko je ušao u plejof prigrabi, al to se neće desiti dok sam ja komesar :cool:

Ma fantazi se završava kad se završi regularni deo sezone, ne igra se za vreme pravog plejofa.

Ekipe koje ne uđu u fantazi plejof su završile, al igrači im ostaju u ekipi, nisu automatski slobodni.

Tehnički, ti bi mogao da ne uđeš u plejof i sam pustiš Janisa ako ga imaš, da ga onda neko ko je ušao u plejof prigrabi, al to se neće desiti dok sam ja komesar :cool:
Do kada je onda regularni dio fantazi lige?

P.s. Sad već bukvalno jedva čekam :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back