peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.334
Nemate pojma kako ću da se sjebem u ponedjeljak kada budem vidio da sam izgubio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#нијеседесилоNemate pojma kako ću da se sjebem u ponedjeljak kada budem vidio da sam izgubio.
Da, Badi večeras pakuje 6 trojki.#нијеседесило
Још.
a?Samo što on ne postoji jbg

U pravu si..da vas ne zamaram dalje preokupacijama
Baš bi gušilo ovu temu da sad nakrcaš blizu 500 postova o fantaziju.hvala na zapažanju, ozbiljno. gore sam se malo zajebavao, ali ovo mi je vrlo zanimljiv lični, introspektivni uvid. u tom izboru igrača definitivno je bilo i nečega ne sasvim svesnog, određenih mojih sklonosti, vrednovanja i sl, što nema nikakve veze s košarkom i igricom.
nego, da vas ne zamaram dalje preokupacijama koje nikome, sem meni, ne mogu biti od koristi.
A nije brate, nego lik nas dere a uopšte ga nema da seiri.Što strki ne voli kad je neko prvi a ona nije, čudo.
Игзекли. Ја волим касе ћерамо.A nije brate, nego lik nas dere a uopšte ga nema da seiri.
Ne ide.
Zamisli samo da je bio tu sve ovo vrijeme, i sad ga ja npr. klepim, a znam da nema revanša.Игзекли. Ја волим касе ћерамо.
Много је забавније.
У праву си, пошто се он и тамо јавио са тачно нула слова.A u međuvremenu, čovek priča sa nekim drugarom kako igra fantasy sa mutavcima, niko slovo da pomene još od 11 januara