Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala na zapažanju, ozbiljno. gore sam se malo zajebavao, ali ovo mi je vrlo zanimljiv lični, introspektivni uvid. u tom izboru igrača definitivno je bilo i nečega ne sasvim svesnog, određenih mojih sklonosti, vrednovanja i sl, što nema nikakve veze s košarkom i igricom.

nego, da vas ne zamaram dalje preokupacijama koje nikome, sem meni, ne mogu biti od koristi.

hvala na zapažanju, ozbiljno. gore sam se malo zajebavao, ali ovo mi je vrlo zanimljiv lični, introspektivni uvid. u tom izboru igrača definitivno je bilo i nečega ne sasvim svesnog, određenih mojih sklonosti, vrednovanja i sl, što nema nikakve veze s košarkom i igricom.

nego, da vas ne zamaram dalje preokupacijama koje nikome, sem meni, ne mogu biti od koristi.
Baš bi gušilo ovu temu da sad nakrcaš blizu 500 postova o fantaziju.
Ili npr. dugačak post o sopstvenom toku razmišljanja u noći drafta.
Ili, šta znam, svako malo hvalospjev o piku neke kasnije runde.

To bi baš bilo problematično.

Nego...
IMG_20210221_082207.jpg

tenor.gif

Lagano preokrećeš % a mož i pogotke/poene, ako tvoji polude ukradene nisu daleko, 3:7 ujutru me neće iznenaditi (ni obradovati za divan početak radnje nedelje)

---

Zanimljivo da smo se sa svim odlaganjima/odmaranjima izjednačili po broju utakmica, što nije izgledalo da će biti početkom nedelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back