Fama o Đinđiću

U pravu si, diskusije su izuzetne ako nekom iz cista mira napises da ga duva.
Имаш опцију игнор,не мораш да читаш шта пише.А успут ће добити и витамин.Питај модераторе колико често се жалим,а и мене стално часте разни на дискусијама.

Имаш опцију игнор,не мораш да читаш шта пише.А успут ће добити и витамин.Питај модераторе колико често се жалим,а и мене стално часте разни на дискусијама.

Kultura komunikacije je ovde na nivou. :roll:

Ja lose reagujem kad me neko isprovocira, i u redu je da budem kaznjena, ali me nerviraju dupli arsini.

Pa i ja sam ratovao. Kada je bilo bombardovanje nisam se krio i bezao iz zemlje mada sam opusteno to mogao da uradim.....cak nisam morao ni da bezim mogao sam da sredim da ne smeju da me mobilisu ..ali eto nisam.

I sta se na kraju desilo....oni koji su bezali abolirani su i sada povlasceni a oni koji su se odazvali na mobilizaciju su gradjani drugog reda.

Bruka i sramota. Neka mi neko od ovih što neumereno brane Đinđića i njegove sledbenike navede I JEDNU JEDINU ZAPADNU ZEMLJU u kojoj se pljuje na ratne veterane. Jer to se u Srbiji radi. Status im je nerešen, bedan, nemaju nikakvu pomoć od države koja ih je zvala da je brane i još svako danas može da ih pljuje.

Pa Milosevic je najobicniji idiot. To niko ne spori.

Problem je sto su Srbi maximalno retardirani pa kad neko pljuje po Djindjicu,Tadicu ...itd.....onda oni maloumnici koji "gotive "doticne raspale po Slobi......i obratno a u sustini sve su to ista go.vna. Da su Djindjic ili Tadic bili na vlasti 90-ih isto bi bio rat .....a da je Sloba dosao 2000-e isto bi bilo kao i pod DOS-om. Sloba je americki covek bio....a to su i ova bagra posle njega.

Srbi odavno nisu imali srpsku vlast zato su ovako i prosli. I te rasprave ko je bolji Sloba ili ovi posle Slobe su cist debilizam posto su svi podjednako losi tj sve je to ista ekipa. Jedino razlika je u tome da je posle Slobe dosla prava srpska vlast Srbija bi imala sanse da se povrati ekonomski a samim tim i u svim drugim segmentima a posle ovih zutih trebace pravo cudo da se Srbija vrati u zivot.

Sjajan komentar. Red je da se ponovi.

rekoh vec da bih djindjica i ostale opozicionare morao svak da postuje da su pokazali koliko im je stalo do naroda i drzave tako sto bi se nasli u prvim redovima odbrane drzave od NATO agresora....tako su mogli da pokazu na delu spremnost da brane svoje politicke ideale .... to sto nisu bili pristalice rezima i politike koja je dala alibi za bombardovanje apsolutno ih ne opravdava sto nisu zemlju branili....time su kazali meni ali na zalost to narod nije uvideo da njima do zemlje nije toliko stalo vec do vlasti po svaku cenu....braniti sad djindjica da li je rekao ili nije da se srbija i dalje bombarduje mene licno nije interesantno....ako je to sumnjivo ako je vec navodno bio omiljeni opozicionar i miljenik zapada i nije se skidao sa stranih TV ekrana---ima li igde da je osudio javno bombardovanje srbije ..?? ima li igde da je pozvao javno mnenje evrope da se usprotivi bombardovanju..?? ja nisam video to ni cuo...mada za sve vreme rata nisam imao prilike da gledam niti slusam sredstva javnog informisanja...ali zahvaljuci naknadnim saznanjima a i vama forumasima---to niko nije postavio ovde...
dakle zakljucujem da je kompletan DOS bio na sigurnom i kao lesinar cekao da narod potrazi krivca za svoje patnje a DOS ce kao lesinar da pripremi teren i pruzi prst prema zna se kome....DAL JE MOGUCE DA SRBIJA VERUJE SVIM SADASNJIM POLITICARIMA DA IM JE STALO DO SRBIJE A KOLIKO ZNAM SAMO NJIH DVOJICA SU BILI U RATU--SVILANOVIC I ONAJ MATEMATICAR IZ G-17....KAD CE ONI DOKAZATI SVOJU LJUBAV PREMA SRBIJI KAD TADA NISU...I KAKO CE DOKAZATI...???

:ok::ok:

Ajmo opet ispočetka.
U vreme Tita sedamdesetih uzeti krediti - živelo se "super".
Milošević na početku vladavine, na ime "zajma za preporod", iz zemlje i inostranstva pokupio lovu i - živelo se bolje nego pre njega.
Đinđić došao na vlast, već ugovorio (ras)prodaju banaka i ostalog, dobio kredite od zapada - živelo se bolje nego na kraju Miloševićeve vladavine.
Koštunica postao premijer u jeku rasprodaje društvenih firmi uz ministrovanje Dinkića i živelo se bolje , nego...

SMEŠNO.
NIKO OD POMENUTIH NIJE DONEO BOLJI ŽIVOT NA BAZI NEČEGA ŠTO JE NEPOTROŠIVO I ODRŽIVO.
O ČEMU ONDA UOPŠTE PRIČAMO, KADA SE POMENE MA KO OD TIH ZAVODNIKA SEBE I NARODA?

SVAKA POHVALNA, PA ČAK I PRETERANO OPTUŽUJUĆA PRIČA O MA KOME OD NJIH JE FAMA.

На жалост, тачно. :(
Нико није улагао у привреду...сви су дизали стандард на бази или кредита или новца од продаје предузећа.

Опет, систематско ширење лажи од стране српских непријатеља.

To nisu lazi vec je to pitanje interpretacije Djindjiceve izjave. Ako neko kaze: 'nema potrebe za kopnenom intervencijom jer bombardovanje daje rezultate i ako se nastavi jos dve nedelje Milosevic ce popustiti', to se moze protumaciti na dva nacina: 1. prosta konstatacija da ce bombardovanje verovatno postici svoj cilj za par nedelja i 2. savet da se bombardovanje nastavi jos par nedelja. Ja Djindjicevu izjavu tumacim kao ovo drugo. Ti ako se ne slazes, sta da ti radim, svako ima pravo na svoje misljenje.

Pa Milosevic je najobicniji idiot. To niko ne spori.

Problem je sto su Srbi maximalno retardirani pa kad neko pljuje po Djindjicu,Tadicu ...itd.....onda oni maloumnici koji "gotive "doticne raspale po Slobi......i obratno a u sustini sve su to ista go.vna. Da su Djindjic ili Tadic bili na vlasti 90-ih isto bi bio rat .....a da je Sloba dosao 2000-e isto bi bilo kao i pod DOS-om. Sloba je americki covek bio....a to su i ova bagra posle njega.

Srbi odavno nisu imali srpsku vlast zato su ovako i prosli. I te rasprave ko je bolji Sloba ili ovi posle Slobe su cist debilizam posto su svi podjednako losi tj sve je to ista ekipa. Jedino razlika je u tome da je posle Slobe dosla prava srpska vlast Srbija bi imala sanse da se povrati ekonomski a samim tim i u svim drugim segmentima a posle ovih zutih trebace pravo cudo da se Srbija vrati u zivot.

Svaka cast.

To nisu lazi vec je to pitanje interpretacije Djindjiceve izjave. Ako neko kaze: 'nema potrebe za kopnenom intervencijom jer bombardovanje daje rezultate i ako se nastavi jos dve nedelje Milosevic ce popustiti', to se moze protumaciti na dva nacina: 1. prosta konstatacija da ce bombardovanje verovatno postici svoj cilj za par nedelja i 2. savet da se bombardovanje nastavi jos par nedelja. Ja Djindjicevu izjavu tumacim kao ovo drugo. Ti ako se ne slazes, sta da ti radim, svako ima pravo na svoje misljenje.
Није проблем да ли постоје различита тумачења нечега

Нормално је да постоје, јер, за скоро сваку ствар је тако, много штошта, ако не скоро све на свету, заснива се заправо на субјективном утиску.

Проблем је кад неко тумачи - свесно злонамерно, и систематски ширећи пропаганду.

А у овом конкретном случају, српски непријатељи систематски шире лажи о Ђинђићу.

(И, наравно, не само о њему, али то је већ друга тема).

Back