Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti nesto izmsils da sam ja rekao, onda mozes da impliciras tvoju drugu izmisljotinuAko se može reći da je Broz izgradio hidroelektranu Đerdap, onda se može reći i da je Broz uništio Terazije.
историја сама по себи је фалсификат јер је пишу победници!Jako ima puno falsifikata u istoriji...
Ti si lažovčina.Ako ti nesto izmsils da sam ja rekao, onda mozes da impliciras tvoju drugu izmisljotinu
Mozes ti da kazes sta god hoces, alo ti nista neces promenuti u realnom svetu. Ove nebuloze sto ti pises ostaju ovde i niko ih ni ne cita.
To sta ti izmsils nece postati istina ako napises na forumu, apsolutno nigde ne pise da je Broz unistio Terazije, to si ti izmsilio i falsifikovao.Ti si lažovčina.
Сада ти одговара "четник" Тимотијевић.
Timotijevic je prvi rekao da su partizani spasili vise saveznickih pilota nego cetnici.Сада ти одговара "четник" Тимотијевић.
Činjenica je da je Broz uništio Terazije. Takva sranja nisu pravili u Njujorku. Taj link koji si postavio ne kaže da Broz nije uništio Terazije.To sta ti izmsils nece postati istina ako napises na forumu, apsolutno nigde ne pise da je Broz unistio Terazije, to si ti izmsilio i falsifikovao.
Evo sta kazu na wiki. Menjan je i izgled Njujorka, a niko nije izmisljao i falsifikovao kao ti da ga je neki predsenik ''unistio''
Приликом бомбардовања Београда 1941. Теразије су биле тешко оштећене. Свој дефинитивни облик Теразије су добиле приликом последње реконструкције 1947. године по пројекту архитекте Николе Добровића, када су уклоњени скверови, фонтана и трамвајске шине.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Теразије_(Београд)
Falsifikat, a o tome sta se desavalo u NY nemas pojma nego izmisljas.Činjenica je da je Broz uništio Terazije. Takva sranja nisu pravili u Njujorku. Taj link koji si postavio ne kaže da Broz nije uništio Terazije.
Ne lupetaj.Falsifikat, a o tome sta se desavalo u NY nemas pojma nego izmisljas.
Kakva argumentNe lupetaj.
Ti i argumenti???Kakva argument![]()
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECBkQAQ&usg=AOvVaw3NxfkK-ps4Xcp47hpR1ZB1Ti o rekonstrukciji centra NY apsolutno ne znas nista, a tvoj argument tipa ''ne lupetaj'' upravo to i pokazuje
Gde pise u tekstu da je Broz unistio Terazije ?
U tom tekstu ne piše da Broz nije unistio Terazije. Ti si klovn koji je prvak u pričanju gluposti.Gde pise u tekstu da je Broz unistio Terazije ?
Stalno falsifikujes i lupetas gluposti
Ti ne znas ni sta ''dokazujes'' tj sta pisesU tom tekstu ne piše da Broz nije unistio Terazije. Ti si klovn koji je prvak u pričanju gluposti.