- Poruka
- 30.077
Не него су комунистичка суђења била идеолошка и политичка и зато су и поништене пресуде.Rehabilitacija u Srbiji, kao i u Hrvatskoj su smesne, a presude se donese po politickoj liniji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не него су комунистичка суђења била идеолошка и политичка и зато су и поништене пресуде.Rehabilitacija u Srbiji, kao i u Hrvatskoj su smesne, a presude se donese po politickoj liniji
Saradnja sa okuptrom i izdaja se ne racunaju ?Не него су комунистичка суђења била идеолошка и политичка и зато су и поништене пресуде.
Није тога било па су комунисти морали то да измисли и да монтирају суђења.Saradnja sa okuptrom i izdaja se ne racunaju ?
Nije bilo saradnja sa okuptorom ?Није тога било па су комунисти морали то да измисли и да монтирају суђења.
Уосталом комунисти су последњи који неког могу да називају издајницима.
Не тролуј кажем ти.Nije bilo saradnja sa okuptorom ?
Zanka Stokic je saradjivala sa okuptorom, postoje dokazi i svdoci i utvrdjena je krivica, a ona je ''rehabilitovana'' i jos hiljadu njih
Ti trolujes.Не тролуј кажем ти.
Ti troluješ.Ti trolujes.
Ево ти још "сарадника окупатора" па се питам што их доследни и предобри комунисти не пострељаше.Ti trolujes.
Sta je ovde falsifikat ???Ево ти још "сарадника окупатора" па се питам што их доследни и предобри комунисти не пострељаше.
Представа Ђидо позоришта из Крушевца Миодраг Петровић Чкаља и Радмила Савићевић 1943 године.
Pogledajte prilog 1632689
Глумци Драгомир Фелба други здесна и Мија Алексић четврти певају у октету Недићеве националне службе 8 априла 1943 године у Крагујевцу.
Pogledajte prilog 1632690
Ја ти показујем колико је њих певало и играло Немцима у року рата.Како смеју да оду у партизане када су сарађивали са окупатором?Како су такви примани уопште тамо?Sta je ovde falsifikat ???
Nisu isli na nemacki vojni radio da vrse propagandu protiv saveznika.
Od tih glumaca koje si postavi, vecina je otisla u partizane.
Ko je pevao i igrao Nemcima ?Ја ти показујем колико је њих певало и играло Немцима у року рата.Како смеју да оду у партизане када су сарађивали са окупатором?Како су такви примани уопште тамо?
Ови које сам поставио.Ko je pevao i igrao Nemcima ?
Koliko je cetnika preslo u partizane 1944 ?
Postavio si dve fotografije i kazes oni igraju pred Nemcima, a gde su Nemci na fotografijama ?Ови које сам поставио.
Одговори ми на питања.
Него коме, сељацима из Доње Сабанте.И ти си постављао фотографије Жанке без Немаца па ти је она сарадник окупатора.Postavio si dve fotografije i kazes oni igraju pred Nemcima, a gde su Nemci na fotografijama ?
Zanka je isla u nemacki vojni radio na posao, to se zna.Него коме, сељацима из Доње Сабанте.И ти си постављао фотографије Жанке без Немаца па ти је она сарадник окупатора.
Значи Недићева позоришта нису сарадници!!
А ови нису ишли у Недићева позоришта него су певали на ливади!Zanka je isla u nemacki vojni radio na posao, to se zna.