Otisao sam...
Ističe se
- Poruka
- 2.245
Koji patch da skinem da bi mi grafika bila ovakva?

VisionOfDisorder:ne znam ko moze da bude toliko idiot da poredi fallout2 i RA. prvo je najbolja igra ikad, druga nevidjeno smece.
peace.
frozen1982.:@Highper,nadje li ga?![]()
Jes da je long shoot al probaj compability wizard,predpostavljam imas XP-mozda ti to resi problem sa grafikom.
Sta god bilo zelim ti puno zabave u otkrivanju sveta fallouta!I za kraj jedan tip od nekoga ko je presao igru vise puta :wink: Nije bas cheat al mnogo koristi.Kad krenes iz Aroyya u prvi grad desno ne udubljuj se mnogo u questove.Samo nadji pucu u Vic-ovoj gajbi(najjadnije vatreno oruzije u celoj igri)sa dosta municije,pa pici iz grada samo levo od Aroyya(pre toga snimi poziciju jer ce te neki random event najverovatnije sjebati iz prve),sve do mora.Nabasaces na lokaciju(zelenni kruzic)koja je naizgled stara benzinska pumpa.Opet snimi poziciju.Tu je neki tip u crvenoj odori koji te tera.Iskuliraj ga(kao ides)pa ga OBAVEZNO ubi ali tako da ne oglasi uzbunu.Pretrazi malo i nacices tajni ulaz u Enklavinu bazu.Pretrazi lockere i naci ces Enklavin oklop,municiju i neko lasersko naoruzanje.Ni tu se mnogo ne zadrzavaj(jer jos uvek nisi spreman) vec se vrati u prvi grad i dalje kako te igra nosi.Na ovaj nacin u startu dobijas jedan od najboljih oklopa i high-tec naoruzanje.Poz.