Falis mi...

will%20losing%20weight%20get%20rid%20of%20cellulite.jpg
:heart:

http://4.***************/-OeR1Ur3maI0/TcK4baN61RI/AAAAAAAAAIY/Cfx483nXTKc/s1600/miss-you-words-sandee-text-sayings-you-only-txt-tessy-quotes-Love-album-of-love-k-album-Eterna4ui2-missing-you-Dave-cute-arena-flower_large.jpg

http://3.***************/-zt938LofyV8/TzUzcu6AlXI/AAAAAAAAA-c/Lfjvj_3viM4/s1600/her+calves+muscle+woman+female+strong+huge+big+muscular+massive+ripped+nice+hot+girl+legs+calf+high+heels+sexy+fitness+bodybuilding+nylon+athletic+shapely+raise+%2820%29.jpg:heart:

Noc puna teskih uzdaha
strasnih poljubaca
tela isprepletanih
u ritmu ljubavi plesemo
carobnu igru
Tvoji prsti u mojoj kosi
kratki uzdasi za vratom
tela podrhtavaju od pozude
usne sve nesrtpljivije zovu
na ljubav, sladak greh
ruke lutaju svuda
telo uz telo
radosnu igru pocinju
carsaf na podu
samo nasa nega tela se
naziru na stidljivoj
mesecini sto dopire kroz prozor
Eh bice ovo
jos jedna teska noc
bez tebe pokraj mene
Ti danas slaviš četvrti rodjendan na Krstarici. :hvala: Ko te banovao prsti mu se sasušili.

JANET VINTERSON: Strast

Kad sam se zaljubio, to je bilo kao da sam prvi put pogledao u ogledalo i video sebe. U čudu sam podigao ruku i dotakao svoje obraze, svoje grlo. To sam bio ja. A kad sam se video i privikao se na to ko sam, nisam se bojao da poneki deo sebe mrzim, jer sam želeo da budem dostojan onoga u koga je ogledalo.
Tada, pošto sam prvi put osmotrio sebe, osmotrio sam svet i video da je raznolikiji i lepši no što sam mislio. Kao i većina ljudi uživao sam u toplim večerima, u mirisu hrane i pticama koje probadaju nebo, ali nisam bio ni mistik ni Božji čovek i nisam osećao zanos o kojem sam čitao. Čeznuo sam za osećanjima, mada vam u to vreme ovo ne bih umeo reći. Reči kao što su strast i zanos… svi ih naučimo, ali one ostaju mrtve na stranici. Ponekad ih prevrćemo, da saznamo šta je s druge strane, i svako ima svoju priču o nekoj ženi ili nekom bordelu, o opijumskoj noći ili ratu. Toga se bojimo. Bojimo se strasti i smejemo se prejakoj ljubavi i onima koji previše vole.
A opet, čeznemo da nešto osetimo.

:heart:

Back