Falis mi...

images

U mislima si mojim...

Sanjam te,
u mislima si mojim,
zbog tebe plačem,
svaku minutu koju sam bez tebe
svojom snagom brojim
čini mi se da si tu...
čujem tvoj smeh,
pričinjava mi se tvoj glas,
nije valjda da je to nesto..:tajna: izmedju nas...

..“Bože moj, kad bi on bio ovde, ne bih ja onako
kao pre, s nekom glupom stidljivošću od nečega, nego bih ga, na nov
način, prosto zagrlila, privila se uz njega, naterala ga da gleda u mene
onim željnim, radoznalim očima, kojima me je tako često gledao, a potom
bih ga naterala da se smeje, kao što se smejao onda, i oči njegove –
kako vidim te oči!“

Falish mi samo da znash koliko....da se ponosish mojim uspjesima, i da se smijesh mojim glupostima....Falish mi da se radujesh i mojoj sreci, da me tjeshish kad sam tuzna, dajesh mi hrabrost kad sam nesigurna....fali mi chak i prigovaranje kad ti neshto smeta....
Falish mi da mi dash savjet, da se prvi sjetish mog rodjendana, da me volish bez ijednog uvjeta....kad se ljutish chak i bez povoda...
Fali mi da me pozdravish poljupcem....osmjehom...
I znam, mozda, vremenom cu manje da plachem glasno...ali vjeruj mi da cu da tebe volim svakim danom sve jache i jache.
Srce ce mi biti ispunjeno tugom, koju cu poznavati samo ja...Tu cu kriti sve one dane koje smo dijelili nekad zajedno...i znaj...josh uvijek mi falish...i kada prodju godine falicesh mi....

images

"Sedni. Ne tu. Preko puta. Moram te videti. Ne. Ne prekidaj me. Ćuti. Pusti me da ti kažem ono što sam odavno trebao reći. Kad trebaš doći bojim se tvog dolaska. Zbog nedolaska. Jer, ako kasniš samo pet minuta srce mi je u dlanu i moja me ljubav ili možda strah boli. I zato ne smem kasniti. Već sutra može biti kasno. A nisam ti još rekao kako i koliko te volim. Volim te telom, pokretima, pogledom, dodirima, rečima. Volim te smehom i suzama. Volim te tugom i brigama. Ne. Ne gledaj me zastrašeno. Ljubav ma kakva bila: neispunjena, srećna, lakomislena i površna prava i zauvek... Boli. Kad dolazim, pitam se čekaš li me. Bojim se da jednog dana više ne otvoriš vrata. Bojim se praznog stubišta bez mirisa, bez zvuka, svetla. A nisam ti rekao: najviše se bojim vremena koje ne čeka. A ja kasnim. Volim te. I volim sve što si ti. Tvoje oči pitajuće. Tvoj smešak opraštajući. Tvoj korak ohrabrujući. Volim tvoju nesigurnost i moja je najčešća. Bore na tvom licu i moje su. I u tom trajanju ne znam da li sam sve učino za tebe ljubavi moja."

Ja sam neko kome zivot nije sacinjen iz snova,neko ko stalno zivi na javi,ne trazim nista,ne ocekujem nista,ali zelim...zelim da te vidim,da budem blizu tebe...samo to zelim.Tvoj pogled koji stalno pravi zagonetke,osmeh,pokret,predstavljaju deo onoga sto me ispunjava.I pitam se...da li taj pogled koji je pun skrivenih zelja i zagonetki stvarno nesto znaci ili...?Volim te.

Back