- Poruka
- 43.044
Kako vam se mili ići na faks znajući da će završite na radnom birou ?
I
Da li ste kreativne ?
I
Da li ste kreativne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I
Da li ste kreativne ?
Na birou mozeš završiti pre faxa. Diploma služi za hvalu
Oooo kreativna, naravno![]()
I
Da li ste kreativne ?
Lepo... bicu na birou al' pod mojim uslovima... na kraju krajeva ja moj fax nisam ni upisivala da bih od njega zaradjivala... vazda sam znala da cu dobro da se udam...
Da li ste kreativne ?
budaleKako vam se mili ići na faks znajući da će završite na radnom birou ?
I
Da li ste kreativne ?
neke se lepo udamoKako vam se mili ići na faks znajući da će završite na radnom birou ?
I
Da li ste kreativne ?
I
Da li ste kreativne ?
Posla ima za one koji hoce da rade pa makar radili neke proste poslove.
Danas itekako ima uslova da se sve sazna i nauci i za to nije cak potrebno ni studirati u inostranstvu mada zna da bude pozeljno i dosta je lakse za sticenje znanja mada zavisi u kojoj oblasti.
Za razliku od vecine ljudi ja itekako podrzavam popularizaciju privatnih fakulteta u Srbiji i mislim da ce to vremenom drustvu doneti kvalitet obrazovanja i drustva uopste koliko god to sada mnogi pljuvali.
Kreativnost je jako bitna i moze da bude odlucujuci faktor kada je uspeh u pitanju. Bitno je odabrati pravu struku, najbolje one u nekoj vrsti razvoje ili koje su u trendu kada je u pitanju Srbija.
Medjutim i da nema posla covek moze raditi nesto van struke sto mnogim ljudima tesko pada, ali opet bolje i to nego nemati posao.
Veze umeju da budu jako bitne, ali i to najvise za drzavnu sluzbu.![]()
Pa duso draga
Da imam faks i da moram raditi prosti poso obesila bi se za šljivu, jabuku ili krušku .......
Zasto??
Pa neznam jel bi bilo gore saznanje da sam tolko godina uzalud provela da bi na kraju prodavala parfeme ili sedela na telefonskoj centrali telekoma
Ili činjenica da ću zaglupim jer svo znanje koje imam gubiti vremenom ako nemam mogućnost da radim svoju struku
Dobro postoji opcija da se udamo
Ali to je čak i meni mizerno
Aham... da, ali svako valjda treba da studira ono sto zeli i sto voli i da radi to zbog sebe, a ne zbog plate... al' valjda sam samo idealista...
Ja bih pre prodavala parfeme sa mojim faxom nego imala pet h e sa drugim i posao u struci...
Al dobro, svesna sam da ovaj pristup nije bas praktican...
Cekaj
Jel to sad reče da studirate jer volite ali vam nije bitna plata jer će posle lepše biti prodavati mirise za malo para ?
Ovo Bog dragi nebi razumeo
Ako studiram to što volem itekako cu zeliti da radim to što sam studirala i parfem cu da kupujem od solidne plate a necu da ga prodajem
Pa neznam jel bi bilo gore saznanje da sam tolko godina uzalud provela da bi na kraju prodavala parfeme ili sedela na telefonskoj centrali telekoma
Ili činjenica da ću zaglupim jer svo znanje koje imam gubiti vremenom ako nemam mogućnost da radim svoju struku
Dobro postoji opcija da se udamo
Ali to je čak i meni mizerno
Lepo... bicu na birou al' pod mojim uslovima... na kraju krajeva ja moj fax nisam ni upisivala da bih od njega zaradjivala... vazda sam znala da cu dobro da se udam...
Možeš bolje da živiš ako se ne udaš.....
Ali, potrebno je da se fino organizuješ !
Најслађе је по свастикама!mene, majke mi moje, sve više čudi kako smo, kao ljudski rod je l, uopšte ukapirali da Zemlja nije ravna ploča, kako smo uspeli da pobrojimo sve kontinente i to.
sad bi lepo svako čučao u svom kraju sveta i drndao oranice, gajio nešto malo goveda i ebo ženinu sestru bez da se plaši osude okoline, Aboridžini bi uživali u Australii, doduše Maje bi verovatno već oformile koloniju na Marsu, bez da pojma imaju da neka tamo Evropa uopšte postoji.
to su eto, neka moja razmišljanja.
ignorance is bliss, drugari moji, ja kad vam kažem.