FAKULTET POLITICKIH NAUKA

neka mi neko odgovori na onaj prvi post... polako ali sigurno ludim... :)

Kod tebe stvarno nema mesta panici, imas 39 iz skole, verujem da lepo spremas prijemni...samo bez panike ljudi!!!
Imas negde na infostudu koliko je bilo potrebno proslih godina i za budzet i za samofinansiranje....ja verujem da ces ti na budzet ;)
Okej, znam da nije lako nemati tremu, i ja sam imala ogromnuuuu na prijemnom...ih, kad se setim...ali prodje sve to, bice dobro sigurno i ondaaaaa...tek krecu muke! :D
Hehehehe, salim seee, meni je fax super, opet bih upisala da moram sve opet!

Kod tebe stvarno nema mesta panici, imas 39 iz skole, verujem da lepo spremas prijemni...samo bez panike ljudi!!!
Imas negde na infostudu koliko je bilo potrebno proslih godina i za budzet i za samofinansiranje....ja verujem da ces ti na budzet ;)
Okej, znam da nije lako nemati tremu, i ja sam imala ogromnuuuu na prijemnom...ih, kad se setim...ali prodje sve to, bice dobro sigurno i ondaaaaa...tek krecu muke! :D
Hehehehe, salim seee, meni je fax super, opet bih upisala da moram sve opet!

Ma, ciljam na samofinansiranje, da se ne bih razocharao... :D a na sve kasnije muke sam spreman, samo ova da prodje... ;)
Hvala ti na podrshci... :hvala:

kada su bile prijave za pripreme,ja pametna nisam znala da li cu stvarno probati da upisem fpn... :dash: sad me interesuje jel bi neko mogao da kaze sta je cuveni cupic izbacio ili naglasio iz sociologije.. bas mi je sad frka... valjda sto se blizi taj prijemni :sad2:
sorry ako je ovo sve neko pitao,ali ima gomila postova i stvarno ne mogu od pocetka ovo da citam... a i nova sam ;) hvala unapred

Ljudi,ja jesam lud al` nisam blesav:)
meni je ustav iz 1990,a ne 2006. verovatno mi je starije izdanje knjige ili tako nesto,al nema veze. Ova Ljusiceva istorija je stvarno smejurija. Aj pa se vidimo na prijemnom. pozdrav

Могуће да је старије издање, али колико ја знам
књига је настала онда кад је промењен Устав РС
и та књига у свом садржају никад није имала тај Устав:confused:

Ај па се видимо...:)

pa istorija se nikad za prijemni ne uči do detalja
nije to takmičenje
a i njima je cilj da mi upišemo fakultet
a ne da budu kao mašinski
dodješ na prijemni, ručak ti spreme još ti daju keš na ruke samo da studiraš
:mrgreen:

meni ide lagano
do 21. sam gotova ...