FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ja mogu sutra da pogledam sad me mrzi da trazim....strpi se do sutra posto koliko vidim d13 i ostali nisu tu...pametni ljudi otisli da spavaju...
a sta ti ucis?

kamo srece da sam spavao :lol:

napustio sam vas sinoc kako bih ucio sociologiju , ucenje sam zavrsio u 4 ujutro :mrgreen:

bio je u pravu pavlovic za funkcionalizam kad je rekao da je teze shvatiti ga pa da treba dobro da slusamo na predavanju

upt izlazim ali ne nadam se mnogo tu , to ce vise biti nesto na srecu , sociologija mi je bitnija

ja sam iz soca presao oko pola , ove postmoderne nisam jos dirao a upt nisam ni krenuo ... politiku nema sanse da procitam jer nema vremena za to , radice neka skripta *** sta da se radi mada je on i rekao da ce pitanja za mini test biti jednostavna i da ih mozemo resiti citajuci skriptu

ovaj esej je bio smesan , sve ispod 8 je neuspeh ... jedino sto su mi uslovi za pisanje istog bili uzasni , naime devojka do mene je smrdela ko zmaj a otisla je tek nakon sat i po :mrgreen: , a mladja saradnica me je svaki cas ometala gurajuci sto,gazeci me itd :lol:

jolene baci nam pitanja(okvirno) sa ipt vezbi kad budes imala

Uvod u političku teoriju
Nenad Kecmanović
subota
11/15/08
10h

Uvod u političku teoriju
Dragan Simeunović
subota
11/15/08
10h

Sociologija
Dušan Pavlović
ponedeljak
11/17/08
18‐21h

Medijski sistem Srbije
Rade Veljanovski
sreda
11/19/08
9h

Ko ima sutra vezbe iz UPT-a ako moze neka napise kada i gde ih ima, rekla nam je asistentkinja da dodjemo na konsultacije kada god hocemo...
Ja sam se ipak odlucila za rider- nema sanse za tako kratko vreme da popamtim sve sto pise Kecmanovic, sve je isto i nadovezuje se jedno na drugo, a onaj deo o moci mi je:sad2:...
Nama je odlozio ( politikolozima, odn. grupama P1 i P2) vezbe za sledeci petak da ne moramo da citamo i politiku jos...
Zbog toga me zanima ko sutra ima UPT, da ne bi morali da dolazimo i u petak samo zbog konsultacija.
Jooj, idem da ucim pa se vidimo:dash::dash::dash::???::???::???::dosadno:

Back