FAKULTET POLITICKIH NAUKA

cekaj,cekaj kako dobijamo index - zar se to ne kupuje ????

uzgred jel tacno da je N1 od 1-40 N2 od 40-80 itd . - to me bas zanima,ja bih bio N3 tako ako se gleda ?

inace od 7. je upis , u ponedeljak verovatno samo ovi sa budzeta a ostali utorak i sreda tako sam ja nacuo

@d13:
grupe za vezbe se formiraju po broju indexa, ali upis ide tako da se prvo upisuju ljudi sa budzeta, pa je n1 uvek budzet, a posle ljudi koji su na samofinansiranju kako se upisu i dobiju broj indexa, tako se formira i grupa za vezbe.

@ana_bre:
ja nisam bolonjska generacija, ali koliko pratim situaciju, to se nikad ne zna tako rano...mada, uvek je prica da treba da se cisti za upis sledece god, a postoje neke fore za budzet ko ima dobar prosek i sl. mada do sad je uvek bio fazon- das uslov koji podrazumeva odredjen broj ispita (tj. bodova) i upisujes sledecu god na budzetu, nista drugo nije bitno...sad, da li ce i vaa tako biti, to mislim da niko ne zna. mozda jeste u ovom trenutku tragicno sto nisi na budzetu, ali budi srecna sto si upisala fax! treba da se radujes sada, a ove brige...sve u svoje vreme :)

Treba mi mala pomoc...
Ja sam upisala Socijalnu politiku- samomfinansiranje. Pa me zanima koji su uslovi prelaza na budzet u drugoj godini?:???::???::???:
Hvala unapred
nema su na pocetku godine pricali price kako moramo ocistiti celu godinu da bismo presli na budzet ali sad se vec prica da je dovoljno ispuniti kvotu od 43 boda... ;)

Zaista u ovom trenutku ne mozes nista pouzdano znati...

Zvala sam jutros fakultet. Rekli su mi kako je potrebno 45 poena da bi presla na budzet, ali kako ministarstvo gleda da olaksa studentima pa ce mozda smanjiti itd.
hvala u svakom slucaju:):):)
P.S. Pitala sam i za indeks, ne dobija se nego se kupuje u skriptornici!!!

Pozz:heart::heart::heart:

Back