Ja takodje planiram da upisem novinarstvo, koliko sam cula ustav su vecinom bitne samo osnovne cinjenice, a sociologija mora detaljno da se predje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se na pripremama rade neki testovi, bar iz srpskog za smer Novinarstvo i komunikologija? I da li neko zna kada ce biti pripreme?![]()
Imas na infostudu par primera...Samo istorija je zastarela koliko vidim,nema vise pitanja iz sve 4 godine...
e hvala...videla sam to,ali bas je staro-pitanja su iz sve 4 god.gim...
Meni bi odgovaralo da ima pitanja iz drugog razreda gim. posto mi je to nekako najlakse i najdopadnije gradivo. I cetvrti manje vise...Vec na trecem mora da se radi,nema mnogo srpske istorije...
O cemu pricate ljudi ?
Gde nema srpske istorije u trecoj godini ?
O cemu pricate ljudi ?
Gde nema srpske istorije u trecoj godini ?[/QUO
Ne mislim da nema uopste,ali nista mnogo znacajno do 1804,s obzirom da smo bili pod vlascu Turaka...
zdravo svima. Ja sam nova na forumu i uclanila sam se upravo zbog teme o fpn. Zelim da upisem medjunarodni smer, nabavila sam sve knjigee, ali me interesuje sta tacno treba da se uci (da li imaju odredjene oblasti ili od koje do koje strane)...zastrasuje me pomisao ako treba od korice do korice da prelazim
..
Pukni 12 soma za pripreme,ili vidi sa nekim ko ce ici na pripreme...
Inace,ima li nekog iz Beograda da upisuje FPN ?Izgleda da su takvi ljudi retkost...
po svojoj prilici svi oni najgluplji i najgori
retko ko pametan iz Bga ce da upisuje taj faks ,zato se i ja premisljam
Pukni 12 soma za pripreme,ili vidi sa nekim ko ce ici na pripreme...
Inace,ima li nekog iz Beograda da upisuje FPN ?Izgleda da su takvi ljudi retkost...
po svojoj prilici svi oni najgluplji i najgori
Slazem se. Po potencijalnim studentima na fejsbuku i ja sam primetio da manje vise upisuju ljudi koji nemaju veze sa zivotom.
Kakva vam je to generalizacija, deco.![]()
Pametni su valjda na vreme uvideli da od FPN nema leba nakon diplomiranja, pa zato i nemaju nameru da ga upisu...![]()
A je l' moze kod nje koncept da se pise?
Znanje koje tamo dobijam je 0 u poredjenju sa Filozofskim ili Pravnim kad je u pitanju drustveni sektor.
I pricao sam sa 1001 covekom i svi mi kaze da se diploma sa Fpna manje vrednuje nego sa drugih drustvenih fakulteta.
Znanje kao znajne nije 0, bas naprotiv, FPN pruza sirok spektar znanja iz svih drustvenih nauka, ali je upravo problem sto tu „sirinu“ prilikom zaposljavanja gotovo niko ne trazi.