FAKULTET POLITICKIH NAUKA

A joj :D
Jel je prijemni bio tezak? Problem je sto u srednjoj gramatiku uopste nismo radili, samo smo radili knjizevnost :D Sociologija i ustav mi nece biti problem valjda, jedino mozda srpski :)
Da li je smer tezak? :D

Prijemni je bio lak, ne brini :) Ustav i soc se nauče, samo se potrudi da iz srpskog spremiš onaj dao koji ti najslabije ide. Što se gramatike tiče, samo najosnovnije stvari dolaze u obzir, nikakva ,,sitna crevca''.

nemus00, da li si budžetski student? Po pisanju ličiš mi na nekog ko je ozbiljno shvatio studiranje, od samog početka. Od prijemnog.

Na budžetu sam. :)
Nije studiranje bauk, samo treba biti što informisaniji i znati šta/kad/kome možeš i treba da kažeš, a šta ne.

ako odlucis politikologiju idi na pripreme, za budzet je ove godine trebalo samo oko 75 bodova, pa zagrej stolicu i je.bi im kevu na prijemnom

Koliko vidim slabo sam radio u srednjoj :D Jbg ,ekonomska struka me nikada nije nesto zanimala...Eventualno osnovi ekonomije,gde se delimicno izucava politicka ekonomija,ovo ostalno niht... Meni je cilj da upisem kao samofinansirajuci,(koliko treba za samofinansirajuceg studenta inace ?)tu prvu godinu,pa posle da predjem na budzet :lol: (preambiciozno malo,al dobro)
Da se pripremam za istoriju i sociologiju :lol: To je sigurno oko 10 ,15 hiljada :D

Koliko vidim slabo sam radio u srednjoj :D Jbg ,ekonomska struka me nikada nije nesto zanimala...Eventualno osnovi ekonomije,gde se delimicno izucava politicka ekonomija,ovo ostalno niht... Meni je cilj da upisem kao samofinansirajuci,(koliko treba za samofinansirajuceg studenta inace ?)tu prvu godinu,pa posle da predjem na budzet :lol: (preambiciozno malo,al dobro)
Da se pripremam za istoriju i sociologiju :lol: To je sigurno oko 10 ,15 hiljada :D

9000 su bile pripreme, ali ako bi na samofinansiranje nem pojma.. mozes da vidis na sajtu fakulteta, ukucas na pretragu 'prijemni' ili 'rezultati prijemnog' pa vidi za te bodove

Da li neko moze da mi kaze gde tj.u kojoj kopirnici mogu nabaviti knjigu Milan Prokopijevic Ekonomija evropske unije sluzbeni glasnik je izdavac, sa političkih nauka je knjiga ja ne studiram taj faks ali nam profesor trazi knjigu pa ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori. : )

Aha... Hvala na odgovoru. :)
Da li vredi ici na pripreme koje organizuje faks ili je samo bacanje para? :D

Apsolutno vredi, jer profesor izbaci više od pola knjige iz sociologije. Iz srpskog smo imali 12 pitanja koja je profesor dao na pripremama, mada ne mogu da tvrdim da to uvek radi.
I učlani se u grupu Prijemni Fakultet političkih nauka na Fejsu, ima mnogo korisnih informacija i stariji studenti rado odgovaraju na sva pitanja.

Back