FAKULTET POLITICKIH NAUKA

imao sam 34, ali sam jako loše uradio prijemni ... vadi me samo činjenica da je bilo dosta likova koji su došli tu nespremni, pa da i ja upadnem nekako :) e, da, je l može neko da mi kaže, da li postoji mogućnost da se dosta njih koji su upali na samofin. ne upišu, pa da bude još mesta za ove preko 160? kako to funkcioniše? hvala unapred na odgovoru

imao sam 34, ali sam jako loše uradio prijemni ... vadi me samo činjenica da je bilo dosta likova koji su došli tu nespremni, pa da i ja upadnem nekako :) e, da, je l može neko da mi kaže, da li postoji mogućnost da se dosta njih koji su upali na samofin. ne upišu, pa da bude još mesta za ove preko 160? kako to funkcioniše? hvala unapred na odgovoru

ti si radio prijemni za medjunarodne odnose ili novinarstvo?

ti si radio prijemni za medjunarodne odnose ili novinarstvo?

Браво, придружујем се честиткама ! :klap:
Без места на буџету, но добро...задовољна сам :manikir:
На Фејсбуку спомињу упис,тамо од 6.јула, јел`то сигурно?

За све који нису уписали,без секирања,
нема разлога да и ове године не прошире листу..Искрено се надам да хоће:ok:

Back