FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Napokon da se registrujem, dugo vec citam vase komentare. Planiram da upisem medjunarodne odnose. Zanima me nesto u vezi ustava. Posto je knjiga zesce smaranje i ima toliko suvisnih informacija, da li je vredno "nauciti" je celu, toliko ima dogadjaja da mi je vise muka (dosta mi je ovih iz istorije i sociologije). Rekli ste cini mi se da je ustav lagan i da se ne brinemo oko njega, znam da nosi samo 10 bodova, ali to moze mnogo da znaci. Imam ona pitanja, onih 40, pa kolika je mogucnost da ce biti ista ili slicna sa tim? Ili ako neko imas jos neka dodatna neka se javi bicu mu vrlo zahvalan. Pre svega me zanima iskustvo sa ovima sto su polagali pre godinu, dve, tri. Poenta mog pitanja je: Da li su potrebnio samo oni najnajbitniji dogadjaji iz lekcije, ili sve, kao u istoriji, sporedno i to. :dash:

Ne treba izvod. :) Prosle godine kada sam se prijavljivao samo vam uzmu kopije i uplatnicu i daju prijavu ya prijemni. I prijava za prijemni se kupuje na skriptarnici, kosta oko 50 dinara...mislim da je toliko bilo prosle godine. I ponesite olovku, jer cete tamo popunjavati tu prijavu :D posto znam da je prosle godine gomila njih trazila olovke da popuni XD

Valjda cu ove godine imati vise srece sa ovim faksom :D I mozda mi se cini, ali kao da je manja zainteresovanost za FPN i novinarski ove godine...

izgleda da nam ne treba izvod i drzavljanstvo, gledala sam kod njih na sajtu i ne pise, a cula sma d ani prosle godine nisu trazili....
Nego ljudi jel ima neko odgovore is Ustava na onih 40-tak pitanja? jeee.. ja ne mogu nikako da se snadjem oko toga.. :/

Ne treba izvod. :) Prosle godine kada sam se prijavljivao samo vam uzmu kopije i uplatnicu i daju prijavu ya prijemni. I prijava za prijemni se kupuje na skriptarnici, kosta oko 50 dinara...mislim da je toliko bilo prosle godine. I ponesite olovku, jer cete tamo popunjavati tu prijavu :D posto znam da je prosle godine gomila njih trazila olovke da popuni XD

Valjda cu ove godine imati vise srece sa ovim faksom :D I mozda mi se cini, ali kao da je manja zainteresovanost za FPN i novinarski ove godine...
iskeno mislim da ti se loshe chini poshto ja znam bash dosta zainteresovanih xD (nazalost) :DD

iskeno mislim da ti se loshe chini poshto ja znam bash dosta zainteresovanih xD (nazalost) :DD
Prokletstvo! :D Ako bude prijavljenih kao prosle godine, stvarno nema sanse da upadnem :D Ovo sam rekao jer je ovde na forumu dosta manja guzva nego sto je bila prosle godine, pa mi se zbog toga mozda tako cini :) Ali dobro... Videcemo u subotu/nedelju kada izadje lista sa bodovima iz skole koliko nas ima prijavljenih XD

Back