FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Auuu koji kanal "kolege i koleginice" .. :)
ja sam kao presla sociologiju, resila sam da ucim sva pitanja koja sam nasla, i teoriju vezanu za ta pitanja.... i to sam "naucila"
sad kao uci srpski, i imam sa prvatnih casova sve lepo dve sveske fotokopirane, ali kaaakooo da naucim sve too??? pa sam i tu resila da ucim pitanja koja nadjem ...a ustav, isto :D hahahahahah... Samo da budem poslednja na listi za samofinansirajuci i ima da se ubijem :D hahahaha od alkohola ...srecno drugari!

Auuu koji kanal "kolege i koleginice" .. :)
ja sam kao presla sociologiju, resila sam da ucim sva pitanja koja sam nasla, i teoriju vezanu za ta pitanja.... i to sam "naucila"
sad kao uci srpski, i imam sa prvatnih casova sve lepo dve sveske fotokopirane, ali kaaakooo da naucim sve too??? pa sam i tu resila da ucim pitanja koja nadjem ...a ustav, isto :D hahahahahah... Samo da budem poslednja na listi za samofinansirajuci i ima da se ubijem :D hahahaha od alkohola ...srecno drugari!
Ne mogu se vise sloziti...:DD

EEEEEEEE... ja se javljam po prvi put... Inace pratio vase razgovore mozda mesec dana unazad i jace ali me je toliko mrzelo da napravim account. Elem, planiram politikologiju, vec sam presao istoriju 4 dva puta, istoriju 3 jednom, sociologiju 2 puta... Ustav nisam ni pipnuo, ko ga **** Vidim vama je frka. Znam iz pouzdanih izvora da ne morate da se cimate toliko, opusteno samo i polako ucite jer ako ucite na brzinu ne dobijate nista. Ja sam inace resio da ne ucim nista napamet nego ono sto ostane u glavi pokusavam da stalno spominjem i koristim. Meduzza sjajan post, lepo receno sta treba da se uci i na sta da se obrati paznja, i bas uporedjujuci sa testovima od prosle godine se poklopilo.... I tak' srecno svima da upisete to sto hocete i da mi ne zauzmete sva mesta naravno ... barem jedno ostavite...

Danas sam prvi put presao knigu iz sociologije,tek sad sam je nabavio,imao sam najnoviju,i ne mogu da verujem kolika je razlika izmedju te 2 knjige...Pa nema 2% slicnosti,i ne mogu da verujem da je od 210 stranica izbaceno oko 70,80,a i pola ovoga sto je ostalo su tolike gluposti,kao sto su masovna kultura,religija,kult,blablabla...Pa tu ne moze nista pametno da se izvuce,ne znam dal kad se sve svede ima 30,40 stranica da se moze normalno uciti...I koja je fora sa izbacenim stranicama,pocne jedna lekcija i na sledecoj strani pola nje je kao izbaceno,to se desi sa svakom drugom lekcijom???ova sociologija me stvarno jako puno potrese kad god je vidim

Ала ви баљезгарите, сачувај боже, само панику додатну терате. Уписујемо сви, опуштено. Него је л' ј**е неко нешто, ако стиже од толиких ,,силних" припрема?

Back