honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
Hej ljudi, da li ste krenuli da učite Ustav i kako vam ide?????![]()
noup
prvo da predjem sociologiju pa cu ustav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej ljudi, da li ste krenuli da učite Ustav i kako vam ide?????![]()
gde moze da se kupi informator ?
Dal' je moguce???Da li se sva tri predmeta rade istog dana?
Na fakultetu u skriptarnici. Sto se tice ustava,ja ga nisam ni pipnuo.Ostavio sam ga za jun buduci da ga najmanje ima za spremanje,a na pripremama mi se cinio najlaksim![]()
Evo da se javimJa planiram da upisem politikoloski smer..
![]()
Pa pravo da ti kazem od raspusta nista nisam ucio jer je kraj skole i moram dosta da odgovaram.. Presao sam skoro celu istoriju, mada 3. godinu sam maltene zaboravio, idem na pripreme u skoli vikendom gde nam profesor predaje samo ono sto treba da znamo iz svake lekcije,a u skoro svakoj lekciji nam kaze "e ovo je vazno"I kako napreduje ucenje? Znas li na sta treba posebno obratiti paznju iz sociologije i istorije, ili jednostavno 'nabubati' cele knjige ?)))))
Pa pravo da ti kazem od raspusta nista nisam ucio jer je kraj skole i moram dosta da odgovaram.. Presao sam skoro celu istoriju, mada 3. godinu sam maltene zaboravio, idem na pripreme u skoli vikendom gde nam profesor predaje samo ono sto treba da znamo iz svake lekcije,a u skoro svakoj lekciji nam kaze "e ovo je vazno"A sociologiju ucim iz knjige,kazu da mora sve da se zna (osim onih strana koje ne trebaju), a koliko sam cuo najvaznije su 1. i 3. oblast...