ivanaina1992
Početnik
- Poruka
- 19
Dal' je tacno da su prijemni ispiti pomereni za 6,7,8 jul??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni su rekli da treba da izadje sledece nedelje.
Ma i ja sam odabrala novinarstvo...Nzm koliko ce biti prijavljenih, ali msm da i ja nekad pomalo dramim bzvz, haha, imam drugaricu koja je upala 'ladno (ali na samofin.) a prijemni je uradila lose...
Ako ne upadnem ovde, odo' na pravni. Slican je prijemni.))
pa lepo, lepo, buduca koleginice
nego, sto se spremanja prijemnog tice..dokle si stigla? kako ide?
Meni je najkomplikovanija tabela na 30 strani,toliko znacenja i toliko informacija ima,nikako da je popamtim,dok mi je sa 14 strane lagana![]()
iz te tabele je bitan samo ovaj deo oko kategorija globalnog drustvenog sistema.
A pa sta znam, ide nekako...sociologija pri kraju, ustav jos nisam pocela, srpski ok ide, al' iskreno nisam jos "pritegla" onako kako treba. Imam nekih 8 predmeta na maturskom da polazem, pa mi je to sad primarno...Kako tebi ide?![]()
pa polako
treba da spream maturski (4 premeta) i razredni (10 predmeta), a tek onda prijemni
srpski sam presla jednom, socios pocela i tu sam ostala!![]()
Ma opusteno, bice sve to ok...
U kojoj si srednjoj kad imas 14 predmeta za polaganje?![]()
ja malo odskacem od trenutne teme u vezi sa prijemnim... pitanje za starije studente - kakav je Vasiljevic na ispitu (spe)?
medicinska, fizioterapeut
polazem 4 predmeta na maturskom ispitu (fizikalna, kinezi, srpski i izborni) i sve predmete iz cetvre 'dine na razrednom jer od decembra ne idem u skolu..
to je vec duga prica
maaa, nadam se da cu sve stici..od sutra krecem da ucim, ono, stvarno!
i da, nadam se da cemo se upoznati na faxu![]()
Ma relax, bice sve to kako treba.
Pa posle da se uziva celo leto!
Naravno, upoznacemo se tamooo...
P.S. Ljudi, javljajte kad cujete da je izasao taj informator...![]()
pa sve zavisi, ja, na primer, nemam lepo misljenje o njemu, ume da bude jako neprijatan, a i cula sam sve bzvz, neke situacije su bile i to, tako da mislim da je Pavlovic bolji, ja sam izlazila kod ovog drugog .![]()
Do jaja... -.-oko 98000