FAKULTET POLITICKIH NAUKA

I ja bih da upišem ove godine FPN... ali, nažalost ne znam koja literatura je potrebna za pripremu... tj. koje knjige da koristim pri pripremi Istorije, Sociologije i ustav gradjana ??? Ako neko moze da odvoji vremena da mi napise knjige i autore....molim vas :-)))) i jos jedno pitanje, koliko je bodova potrebno za budzet za politologa, jer hocu taj smer. Hvalaaa

planiram dupisem faking novinarstvo
gramatiku presla jednom, i to povrsno
ustav cu u naredna 2 dana da preletim ..'naciii moj maximum
socios tek treba da radim, ali mi se ne da
totalno sam fakd ap, ovo mi definitivno nije najsvetliji period u zivotu, pa mi je ucenje prilicno nebitno
faking sit

ae buduce kolege, javite se pa da se medjusobno tesimo kako ne ucimo nista i te fore

Može li neko da mi kaže kako izgleda kolokvijum iz predmeta Uvod u psihologiju? Imam ga sad u sredu... Nemam pojma, a prof.kaže da nema pitanja zatvorenog tipa. Znači ni sreća mi ne može pomoći! Koristim one njene prezentacije kao orijentaciju šta je najbitnije, ali čula sam da daje teške kolokvijume, pa pojma nemam šta da radim!

Ljudiii! Želim da upišem novinarstvo i još nisam ozbiljno počela da spremam prijemni. Ako neko ima testove iz bilo kog predmeta, neka šalje u inbox. I naravno, neku korisnu informaciju, na šta treba obratiti pažnju i slično. 'fala unapred :hvala:

imas na fejsu grupu Klub studenata novinarstva ili tako nesto, i izbacili su neka pitanja iz sociosa i ustava
pogledaj tamo

a sto se tice spremanja prijemnog, nemoj da brines
msm, ja sam do sada presla samo srpski skrozz ostalo pocela, pa cu polako
mada, to ja opravdavam sebe jer mi je trenutno totalno sjjebana situaciju in life, uopste, pa neam pojma

Back