FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Размишљам дал да се убијем или не...платила сам ове припреме на факсу, у недељу почињем са Српским, набавила сам све књиге за све предмете који се полажу, само ми две фале:

Иво Тартаља - ТЕОРИЈА КЊИЖЕВНОСТИ, 2006 и новија издања.
М. Пижурица, Ј. Јерковић, М. Пешикан - ПРАВОПИС СРПСКОГ ЈЕЗИКА 2005 и новија издања.

Може ли неко да ми јави ако их има, да ми их позајми да копирам, или да ми их прода, платићу, није проблем!!!!
Не могу нигде да их пронађем, тако да молим све да ако их имају да ми помогну! За два дана имам предавање, а не знам где да их набавим!!!

ХИТНО МИ ЈЕ!!!

cao svima,imam jedno pitanje vezano za istoriju,posto planiram da upisem medjunarodne odnose,a zavrsavam srednju masinsku skolu,pa me interesuje da li su iste knjige iz istorije za gimnaziju i strucne skole,i koliko ima knjiga posto sam ja imao istoriju samo prve 2 godine?unapred hvala

Da li bi iko mogao da mi napise koje su sve knjige i kojih autora potrebne za spremanje prijemnog ispita za smer politikolog?
Verujem da je vec puno puta pisano ali ne mogu nikako da se snadjem da trzim posto je veoma mnogo stranica ispisano,tako da ako bi iko mogao da mi pomogne bio bi mu veoma zahvalan.

Au brate moj ostavise te na cedilu ovi ovde, plase se konkurencije :D Sram ih bilo :)

Sociologija: Sociologija za 4. razred gimnazije, autori: Milovan Mitrovic, Sreten Petrovic
Ustav: Ustav i prava gradjana za 4. razred gimnazije, autor: Slavko Tadic
Istorija: Istorija za 3. razred gimnazije drustveno-jezickog smera, autro: Rados Ljusic
Istorija za 4. razred gimnazije drustveno-jezickog smera, autori: Djordje Djuric, Momcilo Pavlovic (ova knjiga za 4. razred je nova, izasla pre 2-3 meseca)

Back