FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ako su kod Milovana konsultacije nasamo u slusaonici bez video nadzora, nemam nista protiv :D

Hahaha......... Ja razmišljam da odem, da ga nateram da nam objasni ovog prokletog Parsonsa, interpretativnu sociologiju i društveni determinizam pošto je to pitanje toliko loše skenirano da u drugom stupcu pola početnih reči u svakom redu nedostaje, ne mogu da ga protumačim.

Što se upisa na politikologiju tiče, ja se nisam pretrgla od učenja, računala sam na malu konkurenciju, ali ipak počnite na vreme sa učenjem. Samo iščitavajte, tako se najlakše pamti.

Ajde javite se ako ste zaintereovani za ove konsultacije, možda nam čovek stvarno nešto pomogne.

ako su kod Milovana konsultacije nasamo u slusaonici bez video nadzora, nemam nista protiv :D

Имаћеш видео надзор "Павићевић style". ;) Шатро камере, монитори, дупе, глава...а оно уствари само живи људи који зверају унаоколо.
Елем, слажем се са хофмом, ја такође нећу трошити време на консултације, а с обзиром да је убачено и "самоубиство" од Маркса у Диркема,
можда и извршим једно вишеструко самоубиство над самим собом од толике "среће". :)

Ljudi ja nosim 30-ak bodova iz srednje i planiram politikoloski smer, naravno na budzet, inace nista od studiranja, koliko je realno da upadnem ? :confused: Mislim, treba mi negde oko 45 poena na prijemnom. :sad2: I da, malo je glupo ali...kako treba da se uci literatura za prijemni, bukvalno sve napamet? :confused:
Razumite me...imam oogromnu tremu :lol: unapred zahvalan...

Moze pomoc? :) Da li mi neko moze reci koje knjige da koristim da bi se pripremio za upis na fakultet? Mislim na medjunarodne odnose?

SOCIOLOGIJA:
Milovan Mitrovic,Sreten Petrovic_sociologija za III razred strucnih skola i IV razred gimnazije
USTAV I PRAVA GRADJANA:
Slavko Tadic-ustav i prava gradjana za III i IV razred srednjih strucnih skola i IV razred gimnazije
ISTORIJA:
a) Rados Ljusic-istorija za III razred gimnazije(opsti tip i drustveno-jezicki smer)
b)Kosta Nikolic, Nikola Zutic, Momcilo Pavlovic,Zorica Spadijer-istorija za III razred gimnazije prirodno-matematickog smera i IV razred gimnazije opsteg i drustveno-jezickog smera.

Pozdrav svima :D

huh ovako, ja bi zelela da upisem FPN, smer novinarstvo... i bas sam cvrsto to odlucila...vrlo dobar sam djak u srednjoj ekonomskoj...i nadam se da cu tu izvuci nekih 33 boda iz skole...a buduci da svi misle da mogu da se upisem na budzet, ja bi to misljenje i da opravdam i da zaista zagrejem stolicu za prijemni....
e sada, zanima me, da li su za upis na budzet bas bas potrebni pripremni casovi???
i ono najbitnije.... da li mozete da mi kazete iz kojih knjiga je potrebno da ucim za polaganje srpskog jezika, sociologije,i ustava ??? HVALA UNAPRED :mrgreen:

p.s. znam da mnogi pocetnici ovako smaraju...ali sta da se radi... sorry :heart:

Pozdrav svima :D

huh ovako, ja bi zelela da upisem FPN, smer novinarstvo... i bas sam cvrsto to odlucila...vrlo dobar sam djak u srednjoj ekonomskoj...i nadam se da cu tu izvuci nekih 33 boda iz skole...a buduci da svi misle da mogu da se upisem na budzet, ja bi to misljenje i da opravdam i da zaista zagrejem stolicu za prijemni....
e sada, zanima me, da li su za upis na budzet bas bas potrebni pripremni casovi???
i ono najbitnije.... da li mozete da mi kazete iz kojih knjiga je potrebno da ucim za polaganje srpskog jezika, sociologije,i ustava ??? HVALA UNAPRED :mrgreen:

p.s. znam da mnogi pocetnici ovako smaraju...ali sta da se radi... sorry :heart:

sve vec lepo imas 100 puta odgovoreno,a ako mislis da studiras nesto onda moras da naucis da citas dosta,tako da vrati se unazad i imas u temi sve prezvakano;)

SOCIOLOGIJA:
Milovan Mitrovic,Sreten Petrovic_sociologija za III razred strucnih skola i IV razred gimnazije
USTAV I PRAVA GRADJANA:
Slavko Tadic-ustav i prava gradjana za III i IV razred srednjih strucnih skola i IV razred gimnazije
ISTORIJA:
a) Rados Ljusic-istorija za III razred gimnazije(opsti tip i drustveno-jezicki smer)
b)Kosta Nikolic, Nikola Zutic, Momcilo Pavlovic,Zorica Spadijer-istorija za III razred gimnazije prirodno-matematickog smera i IV razred gimnazije opsteg i drustveno-jezickog smera.

Istorija samo za III odnosno IV god? Sta je sa I i II? to ne treba ili?

Back