tamara**91
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
a jel zna neko od vas politikologa kada ce biti kolokvijum iz pol.ekon, posto i vama predaje veselinov???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko beleske sa predavanja iz IPT-a,ono sto nema u knjizi? Bio bih mu vrlo zahvalan ukoliko bi mi posudio svesku da prepisem.
Ni meni nije jasno ovo sa ekonomijom. Imamo tri knjige, ne znam iz koje pre da učim, za vežbe ništa nisu rekli, za kolokvijum još manje.
a jel zna neko od vas politikologa kada ce biti kolokvijum iz pol.ekon, posto i vama predaje veselinov???
Ni meni nije jasno ovo sa ekonomijom. Imamo tri knjige, ne znam iz koje pre da učim, za vežbe ništa nisu rekli, za kolokvijum još manje.
Pa ja "ucim" samo iz Veselinove Politicke ekonomije. Jedino sam tu nasla ono sto je predavao...
Btw, kako glasi taj sajt za sociologiju?![]()
Mozda je to sve ``teorija zavere``.Zasto bi neko gubio vreme na citanje dosadnih eseja koji nisu za ocenu?! Ne znam.....mnogo gledam X files,poceh sumnjati u sve.![]()
Можда и јесу прочитали све наше есеје, али тешко ми је да поверујем да је било баш толико комичних есеја. Верујем да су додали и неку спрдњу од прошлих генерација.
И да, рецепт за Ликург торту од данас можете наћи на огласној табли за 1. годину у доњем десном углу.![]()
Ti si moj idol!!!))
U ponedeljak cu biti na faxu pa cu videti![]()
ljudi u cemu je zonfa sa sistematskim pregledom???? je l mora da se ide???
ja ni u srednjoj nisam isla... auuu.... a i pritom imamo kolokvijum paz' da im ne odem... -.-