FAKULTET POLITICKIH NAUKA

a jel zna neko od vas politikologa kada ce biti kolokvijum iz pol.ekon, posto i vama predaje veselinov???

Ништа не знам, а ђе да знам...

Заиста, немам благе кад је колоквијум из пол.еко...нисам га чуо ни да је рекао кад су вежбе ове недеље...:Р

Forumasi, mozemo da se upoznamo i odemo na kafu posle predavanja a nikako ne pre! :D
M i S nema 15. kolokvijum iz UPT-a, ne brinite se...
A ja sam pocela da ucim UPT, uradila sam nekih 60 str....
A sad odoh da citam Platona do svitanja, sutra vezbe... :((((
I da, ako niste znali, u utorak predavanje iz IPT-a obavezno!!! Tad ce i da predaje o tome sto nema u knjizi... :)

Mozda je to sve ``teorija zavere``.Zasto bi neko gubio vreme na citanje dosadnih eseja koji nisu za ocenu?! Ne znam.....mnogo gledam X files,poceh sumnjati u sve.:)

Можда и јесу прочитали све наше есеје, али тешко ми је да поверујем да је било баш толико комичних есеја. Верујем да су додали и неку спрдњу од прошлих генерација.
И да, рецепт за Ликург торту од данас можете наћи на огласној табли за 1. годину у доњем десном углу. :)

Можда и јесу прочитали све наше есеје, али тешко ми је да поверујем да је било баш толико комичних есеја. Верујем да су додали и неку спрдњу од прошлих генерација.
И да, рецепт за Ликург торту од данас можете наћи на огласној табли за 1. годину у доњем десном углу. :)

Ti si moj idol!!! :)))
U ponedeljak cu biti na faxu pa cu videti :)

Ti si moj idol!!! :)))
U ponedeljak cu biti na faxu pa cu videti :)

Твој идол је недељу дана вукљао тај рецепт у ранцу и никако да се сети на време да залепи на таблу...а и селотејп сам вукљао...:) У сваком случају, хвала на подршци. :)

ma vazi da ce pola nas otici na to sranje.... bas cu da se vucem po smrdljivom domu zdravlja 3 sata pred kolokvijum, dobar vic...a predavanja i vezbe i onako necemo imati jer je kolokvijumska nedelja i fizicki je nemoguce, nema nikakve veze sa sistematskim...

Back