ROSEMARY
Obećava
- Poruka
- 72
Ljudi, kada je prozivka? 
Pitam zbog drugarice koja nije upala na medjunarodne...

Pitam zbog drugarice koja nije upala na medjunarodne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem sad ovu prozivku, ja jesam ispod crte ali sam se upisala kad i budzetlije jer sam znala da jedna devojka odustaje,oni su je pozvali i ja sam se upisala,bila sam prva ispod crte... Jel to znaci da ne dolazim u pon.?
sto se tice mog smera ima 13 mesta..ja ipak idem mozda se neko od njih ipak ne pojavi DAJ BOZE! jel ima nekog na forumu da je medju ovih 13 a da nece da se upise u pon?
Ne kontam ni ja! Kakva sad prozivka ***?! Ja sam na budzetu, dobila index i sve, zar to ne ne znači da sam jebeno upisana, dosta mi je cimanja za bg i nazad po 4 i po sata onooo
hahaha neki se nisu pojavili..mnogo vam hvalaja upala..zelim vam prijatan raspust..vidimo se od okt. hahha neverujem pozz :***
I nemoj te cepidlaciti NEVERUJEM ILI NE VERUJEM bitno je da se razumemo a to je najvaznije!!! i da NE MOJ ILI NEMOJ MA BOLI ME!!!!
To nije jebeno cepidlacenje, to je pravopis... a ovde ima bar deset nepismenih osoba koje su upisale FPN, a to je tragedija!
To nije jebeno cepidlacenje, to je pravopis... a ovde ima bar deset nepismenih osoba koje su upisale FPN, a to je tragedija!
Mozda su nepismeni, ali su prijemni odlicno uradili![]()
![]()