etaoin
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Ovaj,posto sam pet mesta ispod,ne znam sta dalje...Jel treba da cekam upis pa da vidim ko je odustao ili kako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj,posto sam pet mesta ispod,ne znam sta dalje...Jel treba da cekam upis pa da vidim ko je odustao ili kako ?
ja nisam upao za 1 bod.....!!!!!!!!
idem da se besim
za budzet bod ili samof? i meni fali bod za budzet (nepun(()
ja bih skakao od srece da mi fali bod za budzet ali fali mi za samof.
ma ti imas sanse i za budzet ima dosta onih koji su upali na budzet na 2 faxa mozda odustanu od fpn-a.......to je i meni jedina sansa da upadnem![]()
E sad ako sa 22. mesta budem ispaljenja preko 30. ubicu se! Da li je to moguce?
NE TRIPUJ SE !
ha pa idemo bre 7 neki ce da odustanu mozda prosire! ja cu se nadati josvaljda ima dosta ovih sto im je fpn samo bio rezerva!
krivo mi je sto neki ljudi koje sam upoznala nisu uspeli tj ispod crte! a ovde se 90% zalilo "jao ne znam nista necu upisati sigurno, jalo sam lose uradio uradila" sto mrzim kad neko pravi paniku 24h i na kraju jos na budzet! haha zanimljivo nema sta!
E ako nesto na moj racun, ja se nisam ni zalio ni hvalio....čekao i rezultati rekli svoje....
NE TRIPUJ SE !
ko je tebi sta rekao? sam, si se prozvao haha