FAKULTET POLITICKIH NAUKA

...etničke zajednice se međusobno razlikuju po mnogim društvenim i kulturnim osobinama, među kojima je jezik najvažniji** al to su razlike...nelogično, mada može biti...
ja stavio kultura...

mmm... Jezička srodnost medju etničkim zajednicama ukazuje na njihovu kulturno istorijsku povezanost i BLISKOST uopšte... ma ***** ga i tako nisam tačno odgovorila, ne znam ni zašto vadim iz fioke sociologiju :dash:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Jel' ste primetili da svi koji su se prijavili (uglavnom) imaju isti broj poena iz skole...?? Nesto mi deluje da ce ove godine granica za budzet da bude 95 :sad2: Kako je pocelo... Kad li izlazi lista? Sigurno ce malo ranije da izadje tj. pre 1. jula... Ja sam sracunala da imam ukupno oko 90 (jedan - dva gore dole) ali sad kad sam videla ovu listu, sumnjam i da cu da upadnem na fax uopste... :besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

ako svi kukaju da nisu nista uradili kako moze neko da ima 95 poena i to da bude minimum za budzet????? :think: :D

i ja sam napisala mesoviti....tj prvi predsednici...pa prepravila, jer sam videla kod jedne cure xD
A za crnu goru bilo je pitanje u kom gradu je kapitulirala
a sociologiju pa j.... mu mamu izvlaci ona pitanja iz naftalina, znaci ja ne znam ni da li mi nesto tacno.....sem nesto sto sam prepisala :D :D :D :D :zper:

ako su prosle godine mogu da prime sve koji su imali iznad 60 poena vala i ove ce .....nadam se :sad2: :sad2: :sad2:

Sta mislis hoce ti priznati to sto si prepravila? I ja sam jedno pitanje :confused:

Sta mislis hoce ti priznati to sto si prepravila? I ja sam jedno pitanje :confused:

ja sam ponela onu hemisku sto se brise, tako da se ne vidi da sam prvo napisala predsednicki....inace....rekli su da nema nikakvih svrljanja niti prepravljanja, to se odmah precrtava, bas je jedna cura pitala koja je samnom polagala, da li postoji neki nacin pecatiranja posto zna sta je pogresila onaj sto je dezurao je rekao da nista vise tu ne moze da se uradi, da je netacan odgovor......a ja ladno pogresila na prvoj strani broj prijave xD
zamisli bolida i ono da predam i onaj da mi proveri sve kaze....curo znas li ti uopste da prepises broj prijave :rumenko: haha htela sam da propadnem u zemlju xD DEBIL xD

ja sam ponela onu hemisku sto se brise, tako da se ne vidi da sam prvo napisala predsednicki....inace....rekli su da nema nikakvih svrljanja niti prepravljanja, to se odmah precrtava, bas je jedna cura pitala koja je samnom polagala, da li postoji neki nacin pecatiranja posto zna sta je pogresila onaj sto je dezurao je rekao da nista vise tu ne moze da se uradi, da je netacan odgovor......a ja ladno pogresila na prvoj strani broj prijave xD
zamisli bolida i ono da predam i onaj da mi proveri sve kaze....curo znas li ti uopste da prepises broj prijave :rumenko: haha htela sam da propadnem u zemlju xD DEBIL xD

Pa bolje sto si to pogresila,nego kao nas dve kod pitanja :(

Back