FAKULTET POLITICKIH NAUKA

1917 pobune su bile neam ni ja pojma napisao sam šumadija:D
1916 ne znam, valjda lovćen, ndh da, 1838 sudet a za madjare ni ja nisam znao, kako si uradila socio?
za ustavtačan odgovor je mešoviti, u knjizi je pisalo polupredsednički tj. mešoviti
to za sudet mi je onda tacno,e *** nisam ni videla to u knjizi za mesoviti. ali onaj ustav od prosle god je 1000 puta bio laksi. soc sam dosta ostavila prazno jer nisam znala ni sta da lupim

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Jel' ste primetili da svi koji su se prijavili (uglavnom) imaju isti broj poena iz skole...?? Nesto mi deluje da ce ove godine granica za budzet da bude 95 :sad2: Kako je pocelo... Kad li izlazi lista? Sigurno ce malo ranije da izadje tj. pre 1. jula... Ja sam sracunala da imam ukupno oko 90 (jedan - dva gore dole) ali sad kad sam videla ovu listu, sumnjam i da cu da upadnem na fax uopste... :besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
imaces oko 90 i kukas..sta ti je bre sigurno upadas!! :super:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Jel' ste primetili da svi koji su se prijavili (uglavnom) imaju isti broj poena iz skole...?? Nesto mi deluje da ce ove godine granica za budzet da bude 95 :sad2: Kako je pocelo... Kad li izlazi lista? Sigurno ce malo ranije da izadje tj. pre 1. jula... Ja sam sracunala da imam ukupno oko 90 (jedan - dva gore dole) ali sad kad sam videla ovu listu, sumnjam i da cu da upadnem na fax uopste... :besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

ZNACI NEKI LJUDI STVARNO NABIJAJU KOMPLEKSE !!! :evil:
O BOZE PA NARAVNO DA UPADAS !! STRASNO

Ja sam budallaaa.. racunala da upadam na budzet... ali tuki malo.. kako sam uradila ono je strasno,... sociologija katastrofa. Ustav oanko. A srp pola nije bilo tesko.. Ali ona druga polovina... ***.. Pitanja 2 iz knjizevnosti. Koje prvo delo je imalo antiaustrijski karakter.. Izgleda da je odgovor Jazavac pred sudom..
eee slusas ti pitanje. Ja sam mnogo prsla... A oni su zesci kreteni kakav su test dali.

Ja ako budem imao deset poena, bice dobro! :DD Znaci, ja ne znam sta je njima bilo, ali mislim da je prijemni ove godine bio i vise nego tezak. Sociologija je ubila, nista tu nisam uradio osim ono na zaokruzivanje. A na listi po bodovima sam 222. Tako da sam se vec oprostio od FPN-a. :(

Samo mi nije jasno sta ce im onolike glasovne promene u srpskom, ubile su me u pojam :S

prijemni je definitivno bez komentara,ovi likovi sto su sastavljali pitanja treba da idu da se lece,znaci katastrofa,pa ako je visestranacki sistem u srbiji onda je logicno da je PARLAMENTARNI mada koliko nam se predsednik eksponira sve vise tezi predsednickom.MA katastrofa prosle godine na bezbednosti 55 bodova na prijemnom i ne upadnem,ove na fpn-u necu imati ni 20 bodova.uglavnom u jednom se definitivno slazemo a to je da je bilo pretesko u odnosu na ranije.

Ove godine je test bio mnogo tezi od prethodne, ne zanima me sta drugi govore :)

SLAŽEM SE!
Ustav i soc me nisu iznenadili. Od soc. sam i očekivala nemoguće xD Ali PSIHOLOGIJA 10 puta teži test od prošle god. Znači tamo uopšte nisu davali podele, a ovde je baš bilo... I da se dopunjava haos, a ne samo jedna reč i sl.
Ja nisam listala knjigu i proveravala šta mi je dobro, a šta ne. I NEMAM POJMA KAKO SAM URADILA TEST! Sad je gotovo, neću samo da se nerviram... Nadam se da će objaviti listu što pre. Pored sebe ću držati vodu i šećer:hahaha:
A 54.sam sa uspehom iz srednje, ali kad sam videla likuše koje su lagano predale test za sat vremena i to onako pune samopouzdanja, nije mi bilo dobro :roll:
Ja ostala u mukama do poslednjeg trenutka xD
Znači samo da upadnem!

ljudi, sociologija je ubila :( kapiram da se ja sada totalno kasno uključujem al nadam se da nekome znači ono što nije kao samo njemu bilo teško nego svima. ja sam slučaj kao lik gore, učila sam sociologiju tri meseca i svejedno nisam prepoznavala pola stvari mislim niko mi nije rekao da treba da znam svaku jbnu rečenicu :roll: sa mnom u sali su svi huktali i držali se za glavu, nikom nije bilo dobro... ako je neka uteha i želim nam svima da spuste listu na dole i da upadnemo!

Za koji si smer? I ja sam brate tu jbn socio ucila kao debil i najgore je uradila.. pukla sam... Ja na budzet ne upadam sigurno.. sirili je ne sirili...

Kultura povezuje etnicke zajednice... To nisam znala, pa sam nasla posle u knjizi.
A uopste ponovljeno je oko 5,6 pitanja od proslih godina... Mozda i vise... :eek:
Ako nekog slucajno zanimaju pitanja sa medjunarodnog neka kaze da iskucam... Posto sam pocela da panicim i setila sam se svih pitanja i racunala koliko imam poena... :roll:

j*b*t devojko ne znam koliko ti treba za budzet ali upadas sigurno brate al si ti prsla s mozgom! boze ovde se ljudi zale sa 90 bodova hahha jbm ti budale! ja se izvinjavam al ono morala sam da budem "bezobrazna" jer nepodnosim takve panicare (ja jesam mozda panicar al bar imam razloga za to) dobro nisi napisala jao imacu 99.9 necu upisati! neverujem sta sam procitala hahaha
ljudi moji ja necu posle biti kuci tako da ako slucajno izadje lista ovi sto imaju moj br neka mi jave obavezno! mada cisto sumnjam da ce pre 1 da izadje i kod nas moze samo da kasni haha saznacemo oko 1, 2 h:D

Kultura povezuje etnicke zajednice... To nisam znala, pa sam nasla posle u knjizi.
A uopste ponovljeno je oko 5,6 pitanja od proslih godina... Mozda i vise... :eek:
Ako nekog slucajno zanimaju pitanja sa medjunarodnog neka kaze da iskucam... Posto sam pocela da panicim i setila sam se svih pitanja i racunala koliko imam poena... :roll:

E ajde sociologiju. Setio sam se 19 i jedno mi fali...:hahaha:

Back