FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Da parafraziram jednog od mojih omiljenih profesora na FPN:
"Sta se plasite kolege...?
Ako ste ucili - upisacete se,
ako niste - i ne treba da se upisete!" :rotf:

a ako niste ucili,a zelite da se upisete,najbolje resenje za to je ECI PECI PEC :)
a ne ozb...ja cu dan ranije pogledati testove neke i ako upadnem fala Bogu...al nadam se da cu upasti na bezbednost,a ako ne tamo,bar se nadam da cu ovde...
al mnooogo je bolji fax ovde nego bezbednost...msm atmosvera i co :)

Jel si se prijavio na FB? Ja sam bila danas, koja guzva, uzas :eek::sad2:

a ***...al zato je drustvoooo super!
napravila se grupica od 7-8 nas i extraa smo nerazdvojni....ne znam kad si isla na pripreme ali u toj grupici smo Milena,Djuka,Maca,Aca,Srecko,Ja...i jos sad neka Ivana(ili Jelena) neka od Milene drugarica...mng je slatka devojka...iii tako :P
ma extra nam je brateeeee samo da prodjemooo
a ja sa stakama danas nisam mogao posle da izblejim sa njima :sad2::sad2::sad2::dash::dash::dash::neutral::roll::(:dash::sad2:

a ***...al zato je drustvoooo super!
napravila se grupica od 7-8 nas i extraa smo nerazdvojni....ne znam kad si isla na pripreme ali u toj grupici smo Milena,Djuka,Maca,Aca,Srecko,Ja...i jos sad neka Ivana(ili Jelena) neka od Milene drugarica...mng je slatka devojka...iii tako :P
ma extra nam je brateeeee samo da prodjemooo
a ja sa stakama danas nisam mogao posle da izblejim sa njima :sad2::sad2::sad2::dash::dash::dash::neutral::roll::(:dash::sad2:

Nisam ja bila na pripremama...***, kasno sam se odlucila za FB pa nisam stigla...:(
Faks je raspad, ali ja sam se navikla, isla sam u Drugu ekonomsku, to je u sklopu faksa...
Koji ti je br prijave?

Back