Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
jel tacno da je za svaki smer drugaciji test i najtezi za soc smer? haha
Može biti, ne znam

I naravno sve zavisi od konkurencije, zainteresovanosti za pojedine smerove....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tacno da je za svaki smer drugaciji test i najtezi za soc smer? haha
Ehej! Matematika, hemija, fizika i ostale prirodne nauke strogo zabranjujem da se izgovaraju u mom prisustvuIpak su mi drazi ustav i sociologija xD Makar sa svim tabelama debilnim... Ja sam bio na opstem smeru u gimnaziji i namrzo sam matematiku 4 casa nedeljno, hemija 2, fizika 3... Grrrrrr !!!!
![]()
Na koju si foru presao 500str za jedno vece? samo ponovio, procitao beleske neke?![]()
Ponovio podvuceno i vecinu zapamtio. Prava su bila korisna bar sto se tice navike ucenja![]()
ma ti si legenda ja ne mogu 20 str za ceo dan da predjem kamoli 500![]()
Opšti smer gimnazija, razumemo se u potpunosti xD
Ja sam ove god imala sve petice osim fizike 3(poklonjena), matematike 3(mukom zaslužena)... Poslednji dan škole nisam mogla da verujem da se više nikad neću sresti sa tim mučilačkim torturama od nauka xD A sad kad gledam ovo gradivo za prijemni, nije da ga volim, ali što se mora - nije teško![]()
Može biti, ne znamnajmanje kolega sam poznavao sa socijalnog smera
I naravno sve zavisi od konkurencije, zainteresovanosti za pojedine smerove....
542 tacnijeBrate skuvaj litar kafe, upali klimu, ugasi telefon, i samo citaj.Ne moras da ucis ali za 3 sata ces sigurno preci sto strana i naucices bar trecinu toga.
eto dobio si odg od natase hehe ma neka si i treba al kao bakine grudiOpusten sam kao bakine grudiGde se overavaju kopije diploma i svedocanstva ?
Znam! To je najlepsi osecaj na svetu kad samo pomislim da vise NIKADA necu da ucim matematiku, fiziku, hemiju!![]()
Ljudi pomagajte
Na 14-toj stranici u knjizi za cetvrtu godinu pise da je Trojecarski savez sklopljen 1872 a pametni Ljusic napise da je sklopljen 1873. Ovde sam izgleda ja luda ..LOL
hahaha sta si ti cak noris? e brate ok skontali smo da si naucio sve wow svaka ti castopusti se malo haha
mi necemo da ucimo i upisacemo
nista mi ne pada napamet i ja upisujemo garant![]()
Gde se Napoleonov krivicni zakonik pominje u 4toj godini? Ima ga samo u ustavu, u oblasti gde se objasnjava zakon; mora da si pomesao...
Inace Ljusic obiluje greskama... npr- Veliki Becki rat, Kandijsi rat, Karposev ustanak, Sveta liga, Trojecarski savez, Sisacki rat itd...
Mene interesuje kada je osnovana Srpska kraljevska akademija, 1886. ili 1892. ?![]()
Gde se Napoleonov krivicni zakonik pominje u 4toj godini? Ima ga samo u ustavu, u oblasti gde se objasnjava zakon; mora da si pomesao...
Inace Ljusic obiluje greskama... npr- Veliki Becki rat, Kandijsi rat, Karposev ustanak, Sveta liga, Trojecarski savez, Sisacki rat itd...
Mene interesuje kada je osnovana Srpska kraljevska akademija, 1886. ili 1892. ?![]()
zna li neko kako pita ipt? i hoce li biti odlaganja, posto mi je nelogicno da ispita i M i S za jedan dan?
izvuces pitanje,uglavnom pita pavicevic..S pocetka je opusten,al kako vreme ide unervozi se..Pa onda odseta pa dodje Vujacic pa bude malo teze jer je on malo komplikovaniji a onda se opet vrati Pavicevic..pita sasvim fer i solidno,nekad zapitkuje,nekad ne...al ono...nije baksuz..
a to za odlaganje-nem pojma..![]()