FAKULTET POLITICKIH NAUKA

el moz neko da napise sta sve treba za prijavu za prijemni? Oni koji su kupili informator verovatno znaju, aj please ocu da pocnem da skupljam potrebna dokumenta

PODNOŠENJE DOKUMENATA NA KONKURS

Kandidati prilikom prijave na konkurs podnose:
• prijavu na konkurs (kupuje se u skriptarnici Fakulteta);
• originale: svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole (na uvid);
• original: diplomu o završenom, odnosno maturskom ispitu (na uvid);
• overene: fotokopije svedočanstava sva četiri razreda završene srednje škole i overenu fotokopiju diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu;
• original: priznanicu o uplati za polaganje prijemnog ispita u iznosu od 4.500 dinara na žiro račun Fakulteta 840-1838666-35; model: 97; poziv na broj: 52080

PODNOŠENJE DOKUMENATA ZA UPIS

Kandidati koji steknu pravo na upis, podnose:
• dva obrasca ŠV-20 (kupuje se u skriptarnici fakulteta)
• indeks (kupuje se u skriptarnici fakulteta)
• dve iste fotografije formata 3,5 x 4,5cm
• original priznanicu o uplati prve rate školarine ( za samofinansirajuće studente, na isti broj žiro računa)

Jedino ne znam gde se overavaju svedocanstva? Mozda u opstini?

neka mi neko kaze gde ima u bgu da se kupi ova tadiceva knjiga? pitala sam neke ljude ovde kod mene niko nema..zvacu sutra knjizaru al verovatno mora da se naruci nemam vremena da cekam da stigne...ae ako znate nekoga ko prodaje ili knjizaru u bgu recite mi molim vas hitno je! moram da nabavim do kraja ove ned..
p.s. jel izbaceno jos nesto iz psih.? ne moguce da su izbacili samo onih 12 13 str...i POSAVITE TE TESTOVE STO STE RADILI NA PRIPREMAMA IZ PSIH, SOC I PRAVA? il kako to vec ide..cini mi se da je neko postavio iz istorije al meni to ne treba..ae pls! :( :( :(

Poslednja izmena:
hvala vam puno..ma mogu i ovde da narucim al ko zna kad ce da stigne ja bih to odmah da kupim..icicu nadam se do kraja ned da vidim! nego jovana rose vi idete ne pripreme? koliko se secam vi necete soc. smer al ae molim vas postavite iz soc i prava te testove sto ste radili tamo? videla sam iz istorije..onda ste verovatno i ove radili..pls to mi nam mnogo pomoglo.necemo isti smer nismo konkurencija lol

Back