FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ma znam i ja ti sto kazu da nisu ucili, sigurno jesu,al ja vam iskreno kazem, naucila sam iz sociologije prvih 30 strana i to je to, na casovima ustava nisam ni bila ove godine,tako da iz toga nista ne znam, a srpski znam ovako iz zivota :D ma ljudi, sve koje znam niko nije pipnuo sociologiju, tako da se ja nadam da ako svi urade ocajno prijemni da ce da nam smanje bodove za upsi :D :D :D

jaoo nzm da li da se zajedno radujemo sto niko nista ne uci ili da zajedno kukamo :// ja planiram da upisem novinarstvo, iz srpskog mi je veliki problem knjizevnost koju u srednjoj nismo skoro uopste radili a do sada sam spremala samo gramatiku...sto se tice soca nzm koliko da se oslanjamo na ono sto su rekli da nece biti,jer je bilo prethodnih godina testova sa pitanjima iz bas tih oblasti....a ustav....ja tu stvarno nmg da provalim sta je sustina i sta je bitno! :( 2 nedeljeeee! :(

opet ja ovde... elem poceh uciti onu budjavu socku ( steta, nekad mi se svidjala), elem za ceo j* dan sam "naucila" samo do 18. str. prvi deo tj do 30. str je nesto najdosadnije ja cu od kulture citi pa do kraja, to mi je zanimljivo ono na pocetku ubija. A od ustava sam odustala, nemam vremena to uciti... eto tako odoh se ubiti... -.-

a sto lepo svi nebi predali prazan test i svi da imamo 0 boda tako da mora svi na budzet :D
hahaha ovaj covek je pobedio :D e a kralj si...realno brate ae uradimo svi lose i ono trazice i manje bodova nego prosle godine :D ae ovi sto imaju po 35+ i vec poceli da se razbijaju od ucenja prestanu...treba da se pomazemo:hahaha::hahaha: jaoj ja sam prsla..bem ti fax i sve

Ovako drugari, moja drugarica je bila na pripremama i ona mi je rekla da treba da se uci jevrejstvo, kao i hriscanstvo do raskola, tek onda ne treba do kraja religija, ali trebaju i sekte i od 175. str treba....
Meni vise nista nije jasno :(
Dokle ste stigli s

*Dokle ste stigli sa mrtvom budjavom sociologijom?
Ja sam do 37. hahaha :D Imam osecaj da me neko pita opet od prve da nista ne bih znala! Alo bre, pa mi necemo imati knjigu kao podsetnik :D :D :D Eh kako bi bila fora, da nam daju samo da malko zvirnemo nekih 5 min pred kraj :D A drugarica je najjaca koja mi objasnjava da je sociologija prelaka i da ne razume zasto se svi tolko bune :D Aaaa, bre budem li videla autore knjige prvu cu ih gadjati istom, pa cu ih pitati da mi ponove bar jednu recenicu iz njihove glupe knjige!
Izvinite, prsla sam xD

Zar je bitno dal radimo isti test kada ne mozes da se prijavis na vise od jednog smera?
Inace ja ne verujem da radimo isti jer su medjunarodni i politicki u 9, a novinarski i socijalni u 12 sati, nisu valjda glupi, da neko sa medj. ili pol. zavrsi ranije i izadje i nama govori pitanja :zper:
novinarstvo...
znas li mozda da li svi radimo isti test iz sociologije i ustava?
inace, kako idu pripreme?

Hahaaha i ja sam je nekad volela... to davno bese xD Veruj mi ni od 30.str nije zanimljivO..... NISTA, nije zanimmljivo aaaaaaaaaaaa :eek:
Boze, poludecu:roll::roll:
opet ja ovde... elem poceh uciti onu budjavu socku ( steta, nekad mi se svidjala), elem za ceo j* dan sam "naucila" samo do 18. str. prvi deo tj do 30. str je nesto najdosadnije ja cu od kulture citi pa do kraja, to mi je zanimljivo ono na pocetku ubija. A od ustava sam odustala, nemam vremena to uciti... eto tako odoh se ubiti... -.-

Back