FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ајде видим да овде има студената фпн-а, па да их питам нешто.

Колико је тежак фпн у поређењу са другим факултетима ? Где миже човек да се запосли после фпн-а ,а да то није искључиво неки медиј, школска установа или партија ?

ех баш за мешалицом ...

Знам да са филозофског тешко налазе посао, али са фпн-ом мора бити више опција...још ако завршиш постдипломске...ееее...има ту доста послова...

100%...Ti ne vidis,ali oni vide;)

Незнатна је разлика. Ја у школи радим по оној Лилићевој и сад кад видим ову Тадићеву, све знам. Али добро, ајде урадићу по њиховом.

Не разумем зашто фпн не стави на свој сајт литературу за пријемни и реши проблеме ?

Незнатна је разлика. Ја у школи радим по оној Лилићевој и сад кад видим ову Тадићеву, све знам. Али добро, ајде урадићу по њиховом.

Не разумем зашто фпн не стави на свој сајт литературу за пријемни и реши проблеме ?

Zato sto vole da zezaju...

Odlucio sam da upisem FPN pa mi je potrebna mala pomoc.Naime hocu da upisem medjunarodni smer ali ne znam koje knjige su potrebne za prijemni.Za Ustav sam procitao na proslim stranicama a ako sam prevideo Istoriju i Sociologiju prastajte :) Inace sam studirao prava tako da kolicina gradiva nije problem :mrgreen:

Back