FAKULTET POLITICKIH NAUKA

I ja sam kupio dve knjige iz ustava, i obe su pogresne...nisam zbog skole, nazalost, mogao na pripreme. Jesi li ti isla?

nisam isla na ustav, ali svi kazu da je bilo gore nego na socio i svi su pola njih je otislo nakon prve pauze... ja samo znam da ja u gimnaziji radim bukvalno sve suprotno od ovoga sto ce biti... kazu da za srpski trebaju citanke, a mi smo radili po knjizevnosti d.zivkovica i jos tako neka gomila gluposti... a srpski je danas posebna prica.... da li je mogao biti dosadniji cas... i skoro nista nije rekao pametno u vezi sa prijemnim...ma milina....

a ti NevaljaliPlaviDecko da li cemo odrati prijemni.... kamo srece

nisam isla na ustav, ali svi kazu da je bilo gore nego na socio i svi su pola njih je otislo nakon prve pauze... ja samo znam da ja u gimnaziji radim bukvalno sve suprotno od ovoga sto ce biti... kazu da za srpski trebaju citanke, a mi smo radili po knjizevnosti d.zivkovica i jos tako neka gomila gluposti... a srpski je danas posebna prica.... da li je mogao biti dosadniji cas... i skoro nista nije rekao pametno u vezi sa prijemnim...ma milina....

a ti NevaljaliPlaviDecko da li cemo odrati prijemni.... kamo srece

Na ustavu smo bili odvojeni... Znam da su novinari i socijalni rad imali nekog mutavog i da su se smorili.... Mada ni nas nije bio nista bolji.... Ali nam je davao neka pitanja i upucivao nas na sta da obratimo paznju u knjizi...

I da, sigurno je knjiga Slavka Tadica... Ja sam isto kupila jednu za dzabe.... Sta cemo, uzmi u uci.... hehehhe :D

Back