Lorien88
Obećava
- Poruka
- 55
Na pripreme necu ici,mislim da nema potrebe.
Apsolutno nema potrebe. Meni su se zalili da su im prosle godine na pripremama rekli da ne uce neke delove iz istorije i sociologije pa su im to krknuli na prijemnom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na pripreme necu ici,mislim da nema potrebe.
Pozdrav svim buducim kolegama...
Zanima me jel' planira neko da ide na ove pripreme krajem februara i jel' ste poceli da spremate prijemni?? Inace planiram da upisem medjunarodni....
![]()
ljudi.... ja sam se danas prepala na predavanjima iz Istorije politickih teorija II.. da li su oni normalni ???, tacno 1150strana treba da naucimo iz ovog predmeta..a ako nemamo dovoljno poena sa vezbi ne mozemo da izadjemo na ispit![]()
daleko bilo !!!!!!!!
evo ovde je do detalja objasnjeno http://ipt.fpn.bg.ac.rs/sr/node/728:sad2:ajmo malo opsirnije za nas koji jos nismo imali tu cast danas![]()
ljudi.... ja sam se danas prepala na predavanjima iz Istorije politickih teorija II.. da li su oni normalni ???, tacno 1150strana treba da naucimo iz ovog predmeta..a ako nemamo dovoljno poena sa vezbi ne mozemo da izadjemo na ispit![]()
daleko bilo !!!!!!!!
Pozdrav svim buducim kolegama...
Zanima me jel' planira neko da ide na ove pripreme krajem februara i jel' ste poceli da spremate prijemni?? Inace planiram da upisem medjunarodni....
![]()
Apsolutno nema potrebe. Meni su se zalili da su im prosle godine na pripremama rekli da ne uce neke delove iz istorije i sociologije pa su im to krknuli na prijemnom.![]()
pa dobro al kad se sabere koliko trebaZa ispit iz IPT II imamo dve knjige Hejvuda koji ima 400 strana i nekih 100 strana iz Vujacica (za IPT I je cak imalo vise). Literaturu za vezbe ne ucis nego citas. (Iz IPT I smo imali otprilike 1000 strana za vezbe i kolokvijum).
pa dobro al kad se sabere koliko trebaa koji si ti smer??? ako si imao pre,kazi mi kako da citam to za vezbe,na sta da obratim paznju....jer daje test od tri pitanja ..a sta ako previse detaljise .....joj nisam ziva znaci
![]()
Politikološki. Mi smo imali IPT 1 u prvom semestru, i evo sad od ljudi koji su izašli sad u januaru da polažu njih oko 90% je položilo. A za vežbe iz IPT 1 imaš izvornu literaturu i to čitaš na istu foru kao i lektiru u srednjoj školi, i trudiš se da zapamtiš neke ključne podatke. I pitanja su uglavnom bila na zaokruživanje (na vežbama) i uglavnom po nekoj logici ako si pročitao/la literaturu predviđenu za taj čas vežbi nećeš imati problema sa reševanjem testa.
i ja cu probati na novinarskiDa...probacu za politikoloski smer.Ti?
Kako srpski da naucim? Treba spremiti 5 knjiga.
Jesu na proslom prijemnom preovladala pitanja iz gramatike, ili knjizevnosti?
Joj, plasim se da nemam vremena...![]()
Ljudi,ja sam skroz pogubljena!da li je tacno da sledece nedelje imamo vezbe iz ipt-a? I da li nam za iste treba samo jedan tj prvi deo rasprave o vladi od Loka??
e i mene to muci....rekli su da vezbe pocinju od 22.danas sam uzela skriptu '' drustveni ugovori'' samo 150 strana
a u biblioteci ne daju da se knjiga iznosi ..mozes da je citas samo u citaonici ili da odneses da je fotokopiras i vratis za 2 dana...
![]()
Sto znaci da nisu sledece sedmice?!narucila sam i ja..a za te vezbe,kad god bile,nam treba samo taj jedan ugovor ili oba?ili sam pogresno obavestena!
od sada idem na svako predavanje!
![]()
celu knjigu spremamo ima oko 200 strana .ja sam pocela da citam ..![]()