FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Pozz....zavrsavam sad cetvrtu godinu i opredelila sam se da studiram ovaj fax smer politikoloske nauke....procitala sam sve postove tako da nemam puno pitanja sem jednog koji sam videla da je postovljeno ali nema odgovora pa da pokusam i ja... :) zanima me kako se polaze engleski jer tu sam jako slaba??? sta traze?

Pozz....zavrsavam sad cetvrtu godinu i opredelila sam se da studiram ovaj fax smer politikoloske nauke....procitala sam sve postove tako da nemam puno pitanja sem jednog koji sam videla da je postovljeno ali nema odgovora pa da pokusam i ja... :) zanima me kako se polaze engleski jer tu sam jako slaba??? sta traze?

z:)
mi prekjuce imali prvi kolokvijum..nije tesko...no ne ravnjaj se po meni posto ga ucim oduvek..ali zaista nije tesko...moze prepisivanje i tooooo :D :D :D :D :D :D :D
kad bude ispit,javljam kako je bilo z:poz:

za engleski ako ti predaje D.Filipovic opusteno samo ...imamo dva kolokvijuma u decembru i aprilu posto je dvosemestralni predmet..test ima oko 20 pitanja na zaokruzivanje.moze da se prepise i ima popravni ako nismo zadovoljni z:hm:

E cao...Da li neko od studenata koji su ove godine upisali fax -smer socijalni rad i socijalna politika- moze da mi kaze kakav je bio prijemni iz psihologije?I koliko je otprilike vremena trebalo da spreme taj ispit? pozz
ja sam upisala taj smer..pa meni je trebalo malo vise da spremim jer nisam imala psihologiju u srednjoj skoli ..a ja sam sve pocela da ucim od januara ..
u sustini najteza je socilogija a psihologija onako z;)

Pa znam, zato i pitam zato sto ni ja nemam psihologiju...pa ne znam da li da ucim detaljno ili samo ono sto smatram da je bitno....Hvala ti z:poz:

ja sam psihologiju spremala samo 1 sedmicu i nju uradila bolje od soc.i ustava, tako da nemas zasto brinuti.....
uci najsitnije detalje, sve boldirano obavezno, ali nema potrebe da pamtis definicije, bitno da ih znas prepoznati........

Cao,imam jedno pitanje... Ja bih zelela da upisem zurnalistiku ove godine,ali kad sam videla predmete za 1. i 2. godinu malo sam se sokirala. Da li su svi ti predmeti zaista toliko povezani za politiku,obzirom da me politika i ne zanima bas,ovaj smer bih najvise upisala zbog ljubavi prema i pisanju..???

Jos prva oblast najmanja a ti izvukao 200 pitanja...i ja sam prvo uzela da ucim sociologiju ali ja ne izvlacim pitanja nego uopsteno ucim.....

Stvar je u tome sto taj famozni Cupic daje pitanje koja su na prvi pogled neprimetna.I ja sam poceo da ucim uopsteno,ali kad sam video test od prethodne generacije,shvatio sam da ne treba tako.Mora temeljno,jer kad bi se davala pitanja samo glavne podele i definicije,onda sociologija bi mogla da se nauci za sedam dana.kazu da istorija i ustav ne treba da se uci temeljno,samo glavne stvari,a ovo je bas,tj.sociologija,prica za sebe.

Što? Nije bio fer? Ili ti ne leži materija?

Pa generalno,ne volim sociologiju jer mi je prof u srednjoj smucila na sve moguce nacine...a on,pa nem pojma...Moze se reci da nije bio bas fer,jer sam dva prijemna polagala i ume da bude malo nefer...recimo za jedno pitanje glavu na panj mogu da stavim da je pomenuo da to nece biti...gle cuda-pojavilo se...ali prijemni prosao i za dalje polako :)
samo savet da se doooobro nauci i spremi sve :)

Back