FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Nama (s) vezbe iz pol. ekonomije tek 13-og :D
jao a danas sneg zavejao, kako li cemo ici na fax kad bude minus :zima:
a u cetvrtak treba da smo na sistematskom u 7:30, sto znaci da se nadjem sa drugaricom u 7:20, znaci da krenem oko 6:40, znaci da ustanem u 5:40 ????!! AAAA strasno!!:dash:

Nama (s) vezbe iz pol. ekonomije tek 13-og :D
jao a danas sneg zavejao, kako li cemo ici na fax kad bude minus :zima:
a u cetvrtak treba da smo na sistematskom u 7:30, sto znaci da se nadjem sa drugaricom u 7:20, znaci da krenem oko 6:40, znaci da ustanem u 5:40 ????!! AAAA strasno!!:dash:

meni je ta ulica Krunska na 10 min peske od kuce......jao sto volim Vracar :heart::heart:
e ja danas nisam otisla na predavanja .ako neko moze kasnije da mi kaze sta ste danas radili iz sociologije porodice i odakle da se uci uopste, ono nije normalno bas:dash:

E, ni ja danas nisam otisla na predavanje... ma, verovatno nista posebno nije bilo.. Tj.jos uvek traje predavanje, sad neki (imam osecaj da ih je 16 :) ) sede u slusaonici , dok se mi grejemo :mrgreen:
A knjiga... neam pojma, red bi bio da nam vise kaze....
p.s. ja sam sa nbg-a :P

meni je ta ulica Krunska na 10 min peske od kuce......jao sto volim Vracar :heart::heart:
e ja danas nisam otisla na predavanja .ako neko moze kasnije da mi kaze sta ste danas radili iz sociologije porodice i odakle da se uci uopste, ono nije normalno bas:dash:
ma nista posebno, nastavio pricati o socijalizaciji...... i da, ponovio jos jednom da se kod njega ne mora dolaziti na predavanja :D
a za ucenje nije spominjao nista, kad nam pocnu vjezbe, ta ce zena objasniti sta kako treba...... do tada cu uciti druge predmete.....
ja nisam bila na prvom casu soc. porodice, znas li sta je rekao kad su kolokvijumi i ispit?
i ako je neko bio na upt u ponedeljak da mi kaze sta ste radili i sta treba spremiti za iduce vjezbe:hvala:

ma nista posebno, nastavio pricati o socijalizaciji...... i da, ponovio jos jednom da se kod njega ne mora dolaziti na predavanja :D
a za ucenje nije spominjao nista, kad nam pocnu vjezbe, ta ce zena objasniti sta kako treba...... do tada cu uciti druge predmete.....
ja nisam bila na prvom casu soc. porodice, znas li sta je rekao kad su kolokvijumi i ispit?
i ako je neko bio na upt u ponedeljak da mi kaze sta ste radili i sta treba spremiti za iduce vjezbe:hvala:

evo za vezbe http://www.rcub.bg.ac.yu/~opn/M_S/index. a za socilogiju porodice pa super znaci tek za vezbe se uci. sto se tice drugog dela pitanja znam samo da se polaze pismeno i da mislim da je rekao da nema polusemestralnih kolokvijuma :think::dontunderstand:

a, pa onda je moguce, sta znam... ja sam u utorak imala samo sociol.porodice i mozda nam nisu to spomenuli posto u cetvrtak ni nemamo predavanja, pa ta informacija nam ne bi bila od znacaja :)
zovi sutra IZJUTRA pa proveri :)... ja u petak imam soc..
da te pitam posto si S13..... da li su 23.10 uopste bile vjezbe iz sociologije za S13? ja sam razumjela da nisu za nasu grupu.... i da li su ove vjezbe sad u petak prve ili druge po redu, da znam sta trebam spremiti?

Danas mi je bilo super na sociologiji :) bas je bilo zanimljivih delova, npr. ono sa x-oks, :D ili oni filmici... (kako sam se uzivela u efekat leptira, kad je upalio svetlo, ja potpuno zaboravila da sam u slusaonici :D).... ili ono, sto ti je iskljucen mob, ne mogu da te dobijem, ajmo malo napolje da .... i neko dobaci IZBLEIMO :P

:D
ja malo kasnim :)
sto se tice eseja,ovako...nisam bila na predavanju..nikad u zivotu esej nisam pisala..pa.

1.Prednosti i nedostaci demokratije prema Herodotu ( mogucnost vezivanja samo za jednu stavku i nju obrazloziti,uporedjivanje Herodotovog shvatanja anticke demokratije i anse shvatanje savremene demokratije)

2.Periklovo vidjenje politickog uredjenja Atine(beseda,instituccije u Atini,razlike spartanskog i atinskog uredjenja)

3.likurgove reforme u sparti (institucije,politcki ideali,nas stav na taj sistem ideala)

4.Znacaj peloponeskog rata u istoriji starih Grka

Back