FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ovako.... Javljam se prvi put.... Sada sam cetvrta godina i razmisljam da upisem FPN i to medjunarodne odnose.... Zanima me vase iskustvo na faksu.... Kao i odakle treba da se uce istorija, sociologija i ustav za prijemni.... Pozdrav svima....;)

ja sam prva godina politikoloskog i za sad mi je sjajno. za prijemni smo imali da spremamo 3. i 4. godinu istorije, celu sociologiju za 4. god, i ceo ustav. U sustini bitno ti je da extra sve to naucis u 4. godini (posto iz prethodnih godina imas samo istoriju i to 3. god) i onda krenes u jan/feb intezivno da se spremas, i nema sanse da ne upises :)

ja sam prva godina politikoloskog i za sad mi je sjajno. za prijemni smo imali da spremamo 3. i 4. godinu istorije, celu sociologiju za 4. god, i ceo ustav. U sustini bitno ti je da extra sve to naucis u 4. godini (posto iz prethodnih godina imas samo istoriju i to 3. god) i onda krenes u jan/feb intezivno da se spremas, i nema sanse da ne upises :)

slazem se. ako krenes u februaru da se spremas, onda moras da budes tezak retard pa da ne upises :cistinaocare:

Pa ugl je asistentkninja pricala, da bi sto pre zavrsili i posto su bile tri grupe. ..u sustini samo je pojansnila sta smo trebali da spremimo i to je to. ..i da, rekla je sta treba za sledece vezbe da se spremi (imas na sajtu UPT-a). ..
e hvavla ..pitam jer ne znam par lekcija nerezumljve su strasno pa zamisli blama da me pita a ja da ne znam:roll::roll:
ja imam sutra vezbe :whistling:

Pozdrav kolege, jel može neko da me obavesti šta se dešavalo na engleskom danas, je l' sam propustio nešto važno ili ne?
Hvala

Nista bitno nisi propustio, radili smo postavljanje pitanja, podelila je rezultate placement testa i to je otprilike to.. e, da, bila je i lista prisutnosti.. ;)

Aj sad lepo nek napise svako ko je iz koje grupe da mozemo lakse da se organizujemo za obavestenja i slicno ....

M/10

Back