FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Svi koji mislite da je Jeremic smarao treba da se zapitate sta zapravo ocekujete od jednog ministra.Covek je odrzao ODLICAN govor a i odovori na pitanja su mu bili koretni, bez demagogije.Pogotovo ono za Novaka Djokovica svaka mu cast..
Oni koji nisu imali volje da ga cuju(otisli zbog cigareta,pica i ostalih malogradjansih gluposti) su blago receno smesni.
Nije on dzabe sin jednog jos poznatijeg coveka.haha

Svako ima pravo na svoje misljenje..Generalno,ovo je bio svecani upis,docek ili kako god..Ne prilika d aon melje o Kosovu,vladi i slicnim stvarima..Prosto i jednostavno,ono sto sam cula,nekako mi nije bilo primereno..I bilo je predugo..jer dok smo mi dosli gore,politikolski smer,Kecmanovic je vec zavrsio svoju pricu...

Zna neko kakva je prof. engleskog Dragana Filipovic?

Pa meni je "docek studenata" bio onako... Jeremic je malo promasio vreme i mesto (to kazem iako sam pristalica te politicke grupacije, da ne kazem DS-a). Sve u svemu nista mi nije jasno, jer nista nisu objasnili. A gospodin Vladimir Pavicevic mi vec ide na zivce. Toliko za sada...

Svi koji mislite da je Jeremic smarao treba da se zapitate sta zapravo ocekujete od jednog ministra.Covek je odrzao ODLICAN govor a i odovori na pitanja su mu bili koretni, bez demagogije.Pogotovo ono za Novaka Djokovica svaka mu cast..
Oni koji nisu imali volje da ga cuju(otisli zbog cigareta,pica i ostalih malogradjansih gluposti) su blago receno smesni.

Potpisujem. :worth:
Covek je odrzao sasvim korektan govor .To sto je iskoristio priliku da ponovi stav Vlade o nekim pitanjima (pr. Kosovo) je meni potpuno normalno.On je ministar,politicar,predstavnik vlasti,to mu je u opisu posla kojim se bavi.***,koliko god se neslagala sa njegovim stavovima priznajem da je bio i vise nego dobar . :klap:

A Pavicevic je kralj :mrgreen:.
S obzirom na to da sam imala priliku da ga slusam par puta mogu samo da kazem-jedva cekam utorak! :D

apsolutno te podrzavam. jos gore sto su mu svi tapsali.poludeo sam

Ja sam otprilike svo vreme prevrtao ocima, malo je falilo da izadjem, kada je poceo sa pricom o Kosovu iznervirao sam se za sve pare.. Jedino sam aplaudirao kada je drugarica postavila pitanje o "dobrosusedskim odnosima" :worth:
Jednostavno, slagali se sa stavom vlade ili ne po pitanju KiM i EU, ovo svakako nije bilo mesto da se takve stvari iznose. Mnogo prikladnije bi bilo da je pricao o ulozi ministarstva na cijem je celu, kao i o nekim osnovnim stvarima o diplomatiji. Da je odlican retoricar ipak ne mogu da sporim, ali da ponavlja jednu istu pricu toliko dugo, bilo ko bi to mogao.

Anyway, protesti u ponedeljak.. Lepo pocinje ova godina :)

У понедељак, 05. 10. 2009., са почетком у 11.00 часова, испред Факултета политичких наука, Јове Илића бр.165, Београд, oдржаће се збор студената. У 12.00 часова кренуће протестна шетња до Трга Славија. У 14.00 часова на Тргу Славија придружиће нам се студенти са других факултета и сви ћемо заједно наставити до Владе Републике Србије са циљем да се предају студентски захтеви и приме представници студената.

ДО ПОБЕДЕ ! ! !

Координациони одбор за протесте

Zna neko kakva je prof. engleskog Dragana Filipovic?

Pa meni je "docek studenata" bio onako... Jeremic je malo promasio vreme i mesto (to kazem iako sam pristalica te politicke grupacije, da ne kazem DS-a). Sve u svemu nista mi nije jasno, jer nista nisu objasnili. A gospodin Vladimir Pavicevic mi vec ide na zivce. Toliko za sada...

Nijeeeeee...pavicevic je mnogo gotivan i dobar..zaista..trudi se maksimalno :)
videces..meni je bas bio simpa...na predavanjima je gotivan,bas se trudi...:)

bez trunke demagogije????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ceo njegov govor je bio potpuna demagogija,a to za djokovica posebno. ja sam glasao za njega zbog evrope,a on se odrice iste zbog kosova!? sto to nije rekao u predizbornoj kampanji,pa da vidimo kako bi prosli.

Poslednja izmena:
Поента и јесте то што причају и једно и друго.
То вам се зове удовољавање средњем бирачу Србије.
То подразумева и јаре и паре... ---- ... и Европа и Косово.
Ако мало боље погледате све партије се крећу ка томе
јер им то гарантује успех на изборима и освајање власти.
То је свима циљ.
Радикална странка остаје у својој чаури, чува се.
Остале се све полако преиспитавају, погледајте само СНС :lol:
а сада се и ЛДП прилагођава, можемо са овима и са онима...

Наша политичка сцена ме фасцинира.

bez trunke demagogije????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ceo njegov govor je bio potpuna demagogija,a to za djokovica posebno. ja sam glasao za njega zbog evrope,a on se odrice iste zbog kosova!? sto to nije rekao u predizbornoj kampanji,pa da vidimo kako bi prosli.
Iako je ovo post za forum politika(koji inace pratim) moram odgovoriti na ovo.Svaka zemlja koja ne cuva svoj teritorijalni integritet je kanta za sutiranje na medjunardnoj sceni uostalom baci pogled na:
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=148448
On je to lepo rekao, to i jeste korektna izjava jednog ministra(inace su mi svi iz DS drupacije pravi mafijasi, Jeremica ipak postujem)..Sme da kaze sta misli, komunisticki kao i njegov otac:D
Over and out

Iako je ovo post za forum politika(koji inace pratim) moram odgovoriti na ovo.Svaka zemlja koja ne cuva svoj teritorijalni integritet je kanta za sutiranje na medjunardnoj sceni uostalom baci pogled na:
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=148448
On je to lepo rekao, to i jeste korektna izjava jednog ministra(inace su mi svi iz DS drupacije pravi mafijasi, Jeremica ipak postujem)..Sme da kaze sta misli, komunisticki kao i njegov otac:D
Over and out

Covece,nemam nameru da komentarisem ove tvoje reci. sve najbolje

Ja sam relativno zadovoljan početkom, rekao bih da gradivo nije preobimno kao što sam očekivao da bude ali videćemo.

Našao sam na netu Herodota i Tukidida (ono što su nam rekli da nam treba za prvu vežbu za Istoriju političkih teorija I), al Plutarha ne mogu nigde da nađem.

Poslednja izmena:
Ja sam relativno zadovoljan početkom, rekao bih da gradivo nije preobimno kao što sam očekivao da bude ali videćemo.

Našao sam na netu Herodota i Tukidida (ono što su nam rekli da nam treba za prvu vežbu za Istoriju političkih teorija I), al Plutarha ne mogu nigde da nađem.
Plutarha imas isto tu pise-Milos Djuric,Istorija starih Grka do smrti Aleksandra Makedonskog u odabranim izvorima,i onda ti tu ispod Likurg njegova putovanja...itd.....
Ne znam da li treba i Perikleova nadgrobna beseda,nisu nam to rekli ali sto se tice prve vezbe ima na sajtu Herodot,Perikle,Tukidid...i to??

Planiram da upisem FPN, medjunarodni smer...medjutim u poslednje vreme razmisljam da li je to pravi izbor zbog kasnijeg zaposlenja :think: ...pa ako bi neko mogao da nabroji odprilike neke varijante sta bi to moglo biti, samo bez onih poput ambasadora, posto ne možemo svi biti ambasadori :D

Back